• Studentpappa

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Han får väl sova på soffan och du med öronproppar går inte det?


    Ride it like you stole it
  • Studentpappa
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 12:26:50 följande:

    Man kunde önska det men vi har en sovalkov i vardagsrummet. Att han sover på soffan innebär att han kommer tre meter längre ifrån mig. Ingen större skillnad tyvärr. Dessutom kommer det låta högre i barnens rum.

    Nu har jag frågat om han inte kan sova hos sin bror en natt eller två så att jag får sova ut och sen kan vi diskutera när jag är mer utvilad. Men han säger nej. Hans bror bor tre mil härifrån.

    Däremot säger han att han kan åka till sin mamma och vara där i flera veckor. Men hon bor över 40 mil bort. Det innebär att jag själv ska klara allting här under tiden.

    Såhär är det alltid- alltid lika drastiskt. Alltid samma dramatik. Allt eller inget vad vi än diskuterar. Han säger det som ett hot antar jag för att jag ska släppa det...

    Så det går inte att sova över hos sin bror två nätter så jag kan sova ut ett par nätter, däremot går det bra att åka iväg i FLERA veckor längre bort. Det är helt rubbat. Han är så j*vla dum!

    Men jag ska faktiskt säga åt honom att åka till sin mamma då. Jag orkar ju inte det här mera. Så får jag försöka klara allt själv med min utmattning... Har jag tur så släpper den lite med bättre sömn.


    Ja läser man fler av dina inlägg så verkar ju inte snarkandet vara det enda problemet. Jag har haft det själv med en partner som förde ett jävla liv på nätterna. I lägenhet fanns inte så mycket att göra mer än öronproppar, hon ordnade bettskena men det hjälpte inte första åren av någon anledning.

    Sen när vi köpte hus sov jag med öronproppar och sen när det brakade loss in på småtimmarna gick jag direkt till gästrummet istället för att ligga och vara arg så somnade jag om på kanske två min sen var det lugnt. Nu är det tack och lov sällan det sker längre, men jag förstår att du inte orkar och jag hade gjort likadant om det inte löst sig för oss och hon varit helt likgiltig över att jag inte kunnat sova.
    Ride it like you stole it
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!