Inlägg från: Anonym (Förstår) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förstår)

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Har inte läst igenom hela tråden men har han provat att sova med bettskena? Om inte så tvingar du iväg honom till apoteket idag. De brukar vara rätt effektiva.

    Lider verkligen med dig och barnen!

  • Anonym (Förstår)
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 12:34:42 följande:

    Hjälper de man köper på apoteket? Jag har läst lite om dem, man rekommenderas att köpa en som gjuts personligt av tandläkare. Kostar runt 8000 kronor. Tänker att om det finns för 500 kronor på apoteket så lär det vara lika värdelöst som andra billiga anti-snark-metoder som man varnas för då de inte har effekt... Kanske kan ge felställningar i käke med mera om det inte är bra gjort.

    Och tvingar jag på honom något obekvämt som inte funkar så lär hans motivation inte öka.


    Funkade på min kompis man, men den är nog inte så effektiv som den från tandläkaren iof så kanske onödigt om han är så anti.. du får helt enkelt skicka ut honom så får han väl ta in på hotell eller nåt. Sömnbrist är ren tortyr! Var för många år sen tillsammans med en kille i några som snarkade helt sinnessjukt högt hela nätterna och vägrade lyssna på mig när jag bad honom göra nånting åt det och är fortfarande påverkad av det. Om min sambo sen 10 år tillbaka ens gör en liten antydan till att snarka (om han är förkyld eller nåt, han snarkar aldrig annars) får jag nästan panik och sparkar till honom på en gång. Det är som en fobi nu.
  • Anonym (Förstår)
    Colourfulrainbow skrev 2019-01-24 18:58:44 följande:

    Det är ändå intressant det här med hur man sover, eller inte sover när någon snarkar. Jag är uppvuxen med en mamma som snarkar, och det har gjort att jag vant mig vid snarkningar. TS barn verkar däremot inte ha vant sig, utan verkar fortfarande störas av det. 

    Jag är dock inte lättväckt, och jag kan somna till snarkningar.


    Min pappa snarkade sig igenom hela min uppväxt men jag är inte van, är väldigt känslig för snarkningar! :)
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!