Inlägg från: Anonym (Beklagar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Beklagar)

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 17:15:15 följande:

    Jag ska ställa det som ultimatum att han testar och gör allt han kan, eller att vi flyttar till någon plats där han sover på en annan våning.


    Det finns en slags en svensk uppfinning som kan träna bort snarkning och sömnapné. Den heter Iqoro och är som en slags plastskena som man sätter i munnen för att träna upp musklerna i svalj och mellangärde. Hoppas verkligen att du kan få din man att förstå vad han gör mot sin familj. Det finns ju hjälp att få bara man vill. Helt obegripligt varför han bara vägrar. Kan han vara generad?

    Min sambo är lite lika. Han håller mig vaken hela natten om vi sover bredvid varandra. Han sparkas, snurrar runt, pratar i sömnen, snarkar, pustar osv. Förut var jag helt förstörd över detta att inte få sova men han vägrade att ens diskutera det. Jag tror att han kände sig generad. Nu har vi en jättebred säng för vår dotter sover i mitten men jag kommer aldrig att gå med på att ha min säng bredvid hans igen. Då kommer jag aldrig få sova.

    Ditt värsta problem är ju att din man vägrar att ens försöka. Det skulle göra mig helt vansinnig. Tycker att du ska berätta sanningen för alla som någon föreslog. Kanske det kan få honom att fatta.

    Jobbigt också att ni bor som ni gör men kanske han kan packas in i skumgummi och sova i köket? Då kanske han helt plötsligt vill söka vård.

    Hoppas det löser sig för er!
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!