Inlägg från: annabellelee |Visa alla inlägg
  • annabellelee

    Matvaror i kallskafferi?

    Vi flyttade till ett gammalt hus med kallskafferi. Jag älskar det! Men ni som inte har bröd i det -varför inte? Brödet måste väl hålla sig bättre där?

  • annabellelee
    Anonym (Sara) skrev 2019-01-29 17:51:35 följande:

    Bröd bör vara i rumstemperatur.


    Ok. Men varför? Bröd liksom annan mat bör väl ha längre hållbarhet om det förvaras svalt?
  • annabellelee
    Anonym (Sara) skrev 2019-01-29 22:33:38 följande:

    Det blir hårt, torrt och smuligt då. Helst ska det vara inlindat i en kökshandduk.


    Förlåt min okunskap, men man förvarar väl aldrig bröd bara liggande utan skydd. Jag brukar förvara bröd i en pappers- eller plastpåse (bageribröd i papper, bröd från affären i den plastpåse det köptes i). Blir en påse lingongrova torrare om det förvaras svalt?

    Jag måste erkänna att jag sällan bakar eget bröd.
Svar på tråden Matvaror i kallskafferi?