• nypan78

    Uppstart IVF våren 2019

    Ingentingviktigt skrev 2019-03-27 14:41:18 följande:

    Tack! Det kom ingen mens, än. Tog ett test i förväg som visade plus redan ruvdag 8 (med ett 5-dagars). Jag tog mest testet för att jag tyckte det kändes som om mensen var påväg, men det var nog bara oro i magen. Har egentligen testdag på fredag, men känner fortsatta symtom. Ska ta ett nytt test imorgon bara för att se att strecket inte blivit svagare, tänkte ringa min klinik efter det. Håller tummarna för att allt ska gå vägen, på fredag är det dag 18, då läste jag att ett hjärta ska börja slå och att embryot är stort som ett vallmofrö nu. Jag och sambon har redan försvunnit iväg för långt in i drömmarna och förhoppningarna om framtiden.

    Hoppas allt går bra för dig också!


    Grattis!!

    Jag tjuvtestade igår rd7 men negativt. Inget hopp längre...
  • nypan78
    Ingentingviktigt skrev 2019-03-27 16:19:33 följande:

    Tack. Det känns så overkligt, men jag måste tänka att allt kan gå bra.

    Är det 2 eller 5-dagars? Inte säkert jag hade pausat på rd7 heller, sen tog jag ett digitalt för att slippa tolka streck. Jag tog ett vanligt dagen efter för att se om det syntes på det också. Det var ett streck, men inte lika starkt som kontrollstrecket. Efter mitt första test blev i alla fall symtomen tydligare, märker störst skillnad på luktsinnet. Har du några symtom?


    Det var femdagars...
  • nypan78

    Jag är så orolig nu. Haft positiva tester ruvardag 6-9, testdag idag rd11 med en 6 dagars blasto. Fick ett positivt resultat med CB digital och ett supersuper svagt med klinikens test (Linnékliniken). Se bild. Någon som varit med om detta? Livrätt för biokemisk biokemisk grav....

  • nypan78
    pixie78 skrev 2019-05-05 18:50:13 följande:

    Fick exakt samma som du! Går också på Linnekliniken... deras test och rfsu-testet var jättesvagt men det digitala lugnade mig iaf. Gjorde ett testa tidigt-test 3 dagar för tidigt och det var svagt men ändå starkare än klinikens som jag tog på testdagen.


    Vilken ruvardag var din testdag? Jag skrev till dem och hoppas få klarhet imorgon. Vad fick du tillbaka?
  • nypan78
    vill2017 skrev 2019-05-05 20:59:38 följande:

    Hej tjejer! Har också lite testproblem. Nedanstående är med 2h urin på kvällen på dagens ruvardag 9 med 5-dagars blastis.. ?Clearplue plus? vs ?RFSU testa ofta? och båda ska mäta 25 miu/ml.....

    Tänker fokusera på det som är starkt positivt :)


    Skulle säga positivt. När har du officiell testdag på?
Svar på tråden Uppstart IVF våren 2019