• Barnlängtan31år

    Uppstart IVF våren 2019

    becca90 skrev 2019-04-10 06:35:18 följande:

    Så himla kul med 3 blastisar!! Ska du vänta en eller två cyklar tills du sätter tillbaka?


    Ja, det känns skönt :)

    Jag ska vänta in min andra mens och sen sker insättning på ägglossningen efter det. Jag har min första mens efter IVF:en just nu, så det är väl dags för insättning om drygt 1,5 månad.

    Lycka till med sprutorna!
  • Barnlängtan31år
    LinneaWookie skrev 2019-04-16 14:13:57 följande:

    Ruvardag 6... Det går SÅ LÅNGSAMT. Precis som alla andra gånger har jag svag molvärk då och då, men jag har nu vaknat två nätter i rad av att det gjort ont. Vet inte om något av dessa varit för att det fäst. Minns att den enda gången jag faktiskt blev gravid hade jag SVINONT vid ett tillfälle som skulle kunna stämma överens med att det fäste, men lite väl sent tyckte jag då vill jag minnas. Det var inte riktigt samma typ av värk som mensvärk då utan en annan typ av smärta, som längre ner mot öppningen.

    Denna gång har jag bara haft vanlig molvärk hittills.

    Man nojar ju sönder varje gång.....Analyserar allt.... 


    Förstår att det måste kännas som att tiden står still! Shit, vad nervöst! Hoppas verkligen det är ert guldägg, såhär lagom till påsk:)

    Är det en blasto?

    Själv väntar jag febrilt på att det ska bli slutet av maj då det är dags för FET!
  • Barnlängtan31år
    LinneaWookie skrev 2019-04-23 08:47:15 följande:

    Bild 1 är från igår e.m och bild 2 från i morse. Det är ju definitivt två streck på båda i alla fall! Det känns både fantastiskt och läskigt då sist detta hände var i oktober och då slutade det i MF i vecka 9, det känns helt sjukt att behöva vänta till "magiska vecka 12" innan man kan andas ut.....   <3


    Wow, grattis!!!
  • Barnlängtan31år
    Ölandstoka skrev 2019-04-21 16:34:16 följande:

    Hej på er och glad påsk :)

    Jag och min man är oförklarligt barnlösa och ska på möte i maj och hoppas att hinna med ett ivf-försök innan sommaren. Det som är avgörande är vilket protokoll det blir, om de tycker det långa så kommer vi inte att hinna med så jag är lite nervös. Vet ni vad som avgör om det blir långe eller korta? Jag frågade när vi var på utredning men fick inget riktigt svar. Vet ni vad som avgjorde det för er?


    Glad påsk i efterskott :)

    Det som avgjorde för oss var att jag har egen ägglossning, vilket gjorde att jag inte behövde nedreglera först. Jag gjorde alltså det korta protokollet. Det ä verkar vara olika från klinik till klinik också, men hos oss verkar det vara vanligast med det korta om man inte har några eller problem eller liknande (om jag förstod det rätt). Hoppas du får köra det korta protokollet så att du hinner med innan sommaren då!
  • Barnlängtan31år
    BinniBoo skrev 2019-04-20 10:29:05 följande:

    Då sitter man på tåget på väg till kliniken för ET. kl 11.15 är det dags. Får hoppas påskharen ger mig ett lyckoägg efter två misslyckade FET. Det enda påskägg jag vill ha idag.


    Hoppas det gick bra!
  • Barnlängtan31år
    mulin skrev 2019-04-02 01:35:51 följande:

    Vad roligt! Grattis till så brs resultat :) så kände vi också, att det är skönt att få ägg som klarar sig så långt, d blir hoppet lite större att det kan gå vägen när man väl får sätta in tillbaka.

    Ja denna himla väntan alltså. Vad trist den är! Gjorde mitt äggplock i slutet på februari och har ändå ca 3 veckor kvar till insättning ( om det inte hamnar mitt i påsken så jag måste vänta en månad till :(( )


    Hur går det för er? Har du kunnat göra FET?

    Hoppas det!
  • Barnlängtan31år
    BinniBoo skrev 2019-04-24 09:11:44 följande:

    Det gick bra. Dom plockade 16 st ägg under äggplocket, 9 st var mogna, 8 st blev befruktade, ett blasto sattes in och 4 st till frysen. Nu är det bara denna eviga väntan... RD 4 idag


    Wow, vilket bra resultat! Häftigt! Usch vad nervöst med den väntan du är i nu!! Jag vet inte hur jag kommer hantera det :)
  • Barnlängtan31år
    becca90 skrev 2019-04-28 18:52:42 följande:

    Åh tack som frågar! Satte in en 5dagars idag och vi fick 5 till frysen Plus kanske en till de ville odla en dag till!! Hur går det för er?


    Wow, vilket resultat! Hur många ägg fick de ut och hur många av dem blev befruktade?

    Jo, vi väntar och väntar på att få sätta in en av våra 3 blastisar. Blev totalfrys för oss, så vi måste vänta en extra cykel, så förmodligen blir det FET i slutet av maj eller början av juni. Otålig!! Vi nu :)
  • Barnlängtan31år
    BinniBoo skrev 2019-04-28 19:59:55 följande:

    Negativt test 26/4 på morgonen gjorde så jag tappade hoppet helt då det var "samma dag" som jag plussade med senaste sonen (RD 9 med 2 dagars då och RD 6 med 5 dagars nu).

    Men testade på kvällen igen utan några som helst förhoppningar och då såg jag ett svaaaaagt streck. Igår morse tog jag ett nytt test men det var fortfarande lika svagt så åkte och köpte ett digitalt för att slippa tyda streck och få raka besked. Och joooo då. Jag är tydligen gravid 


    Åh vad kul! Grattis!!
Svar på tråden Uppstart IVF våren 2019