• Lione81

    Är gifta kollegan intresserad?

    Låt säga att han är lika förälskad i dig som du är i honom. Ni har övervägt och kommit fram till att NI kör på efter att ni separerat ifrån tryggheten och grunden. Hur skulle det vara att bo ihop och jobba ihop?!?! Första tre månaderna fungerar. Sedan när verkligheten kommer ikapp, hur tror du det bli då?

    Väntan av ses försvinner, du ser honom bara du vrider huvudet på jobbet.

    När verkligheten kommer ifatt er och eld och lågor ska bli till vardaglig kärlek. Hur blir eran relation då?

  • Lione81

    Du hade ett par dagar den här veckan du var helt själv hemma, och planerade att ta bjuda hem honom till dig efter ni har haft eran ensamma stund på jobbet.

    Har du gjort det eller blir det idag el i morgon?

    Ta steget ut och fråga honom nu när du sitter med honom efter jobbet. Hade han inte tyckte om dig så hade han ALDRIG stannat kvar efter jobbet.

    Du är vuxen, någon gång bör du bryta isen....

    Vad kan gå fel. Du får reda på att han är lika kåt som dig och ni börjar ha galet mycket sex. Tyvärr, jag känner inte likadant utan vill behålla vår vänskap. Och inte förstöra din kärlek till din man.

  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-03 09:29:12 följande:

    Önskar jag hade tagit modet till mig att fråga. Men nu är de ensamma dagarna förbi och mannen är hemma igen. Jag har tänkt och tänkt och slutar inte tänka på hur jag ska formulera mig när jag väl ska berätta för honom hur jag känner. Imorgon kanske vi blir ensamma på jobbet och kanske att jag vågar ta steget att berätta. Men hur börjar man ens en sån mening. Hjälp mig gärna... En orosfaktor är dock att mannen börjat ana ngt eftersom jag är så kall mot honom och vår relation förändrats drastiskt om man jämför med i somras då allt var bra. Han brukar vänta utanför ibland för att ?överraska? mig när jag slutat. Han har aldrig varit inne på kontoret men om jag skulle komma ut från byggnaden rodnandes o samtidigt som kollegan skulle han ju fatta direkt. Och just fredag kan nog bli en sån dag. Men om jag inte säger ngt på fredag kommer helgen kännas som en evighet o på måndag börjar velandet igen om att berätta eller inte... det är jätte jobbigt att vara jag just nu. Önskar att jag bara kunde säga som det är och få det ur världen nångång.


    Det finns inget sätt att börja. Du känner i magen bara. Säg att det är något du har velat berätta under en längre tid. Där är isen bruten och han kommer lyssna på varje ord. När du har sagt första ordet så kommer stenblocket lossna.

    Berätta att du har haft känslor för honom och att du förälskad i honom. För det är det ju. Du får mig att må bra och göra mig glad. Sedan inväntar du på hans reaktion och vad han har och säga.

    Du låter som en tonåring nu i 18-års åldern.

    Antingen tar du saken i egna händer du är vuxen.

    Eller så fortsätter du ditt daltande fram och tillbaka. Vilket kan leda till att mynnar ut till ingenting. Han kanske väljer att ge sin familj en ny chans, om dom har det dåligt.

    Då ramlar ditt korthus.

    Varför ss jag ingeting!!!

    Kom igen och visa att du är en kvinna.
  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-03 10:57:13 följande:

    Sant. Som sagt försöker jag verkligen samla modet. De eftermiddagar vi är ensamma tänker jag att jag ska säga ngt. Får se om jag vågar imorgon. Annars vid nästa AW eller konferens kanske...


    Varför gör du det så komplicerat?!? Varför måste du vänta så länge?

    1. Du kan göra det charmigt. Skriva ett sms och berätta att du är kär i honom. Vilket kommer att leda till ett häftigt möte efter jobbar dagen efter. Där du berättar hur du känner och tycker.

    2. Vänta inte på nästa AW el konferens. Alkohol inblandat kan bara bli fel.

    Det är ju inget som kommer förändra ditt liv just där och då. Varför gå runt och plåga dig själv.

    Känns som att du går runt och daltar. Ska jag säga det nu, nej jag vågar inte. Nej, nu ska jag säga det. Nä, jag vågar inte.

    Då lär aldrig få ett svar och du inte tar orden ur munnen.

    Eller så bestämmer du att aldrig fråga honom.
  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-03 18:44:05 följande:

    Om jag skriver finns det risk för att andra ser det och vill inte att den informationen ska hamna i fel händer. Därför är det bästa att bara säga rakt ut som det är. Imorgon är det fredag, jag ska verkligen försöka berätta vad jag känner. Men det läskiga är ju vad som ska hända efter det. Blir det super konstig stämning efter det? Eller vad kommer att hända då? Visst kmr d kännas ?skönt? att få det sagt men frågan är ju vilka konsekvenser det kommer att få efteråt...


    I morgon är det dagen med (D)agen.

    Vad som kommer att hända. Antingen är din kärlek besvarad. Och ni båda kommer att bli glada och sitta kvar länge och prata. När ni skiljs så kommer en intim kram ske och några pussar och nån enstaka kyss. Sedan är frågan vad som händer....Ni kommer att längta tills nästa gång och en hel del sms i smyg blur det under helgen. Dun kollega är ju trotts allt sambo el gift. Framtiden får utvisa vad som händer där efter.

    Din kollega blir rörd och glad över dina ord och smickrad. Tyvärr känner han inte likadant. Det behöver inte betyda NEJ för det. Man får fiska lite och uppvakta honom. För något känner han för dug eftersom nu får mycket av hans tid.

    Ni verkar ha en väldigt bra relation, så det tror jag inte påverkar er alls. Snarare kanske det utvecklas mer och ni förhåller er till vänskap. Och kan introducera varandra för era respektive om när du hittar ngn ny.

    Se framåt. Ett nej är inte jordens undergång. Vi går på minut och huttar lyckan i livet.

    Jag tror mer på lycka efter att du har frågor honom. Övertygad om att han väntar på att du ska fråga.

    Vill ha en rapport i morgon kväll.

    Tänk om det blir ni. Då måste du bara visa honom tråden hur mkt han har betytt för dig. Vilken överraskning för honom.

    Det vore pricken över iet.
  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-17 08:23:15 följande:

    Det är ju precis det jag vill. Men vet inte hur. Går runt varje dag och formulerar olika meningar i huvudet... Vad exakt ska jag säga.

    Såhär kanske: ?när jag började här mådde jag inte så bra då jag gick igenom en svår situation som jag vet inte om du fick reda på, men kanske hade hört det av chefen och därför började bli så trevlig och omtänksam mot mig, kanske tyckte du synd om mig och ville få mig att må bättre? Eller så är du bara sån. Men det har iaf lett till att jag har fått känslor för dig?... eller ?just nu mår jag inte så bra, jag är i en kris. Jag är en problemlösare av naturen men nu står jag inför ett problem som jag inte kan lösa, jag har nämligen blivit kär i dig?. Eller bara: ?XXX får jag berätta en sak, jag är kär i dig... Jag skäms för det och försöker ibland undvika dig fast jag egentligen inte vill. Det har verkligen blivit jätte jobbigt, känner att jag inte kan dölja det längre. Tycker verkligen om dig. Förlåt?.

    Blir galen. Finns hundratals sätt att säga det på. Skulle kunna skriva en bok och ge till honom... Jag är så rädd för hur reaktionen kommer bli att jag inte vågar få ut orden. Tänk vilken skam vare sig känslorna är besvarade eller inte. Att jag som gift kvinna gått och kärar ner mig i en annan. Och nu riskera att han (även om han inte är den typen) berättar för någon på jobbet och det blir något man pratar om. Och även om han inte skulle berätta för någon, Hur skulle jag kunna ha ett normalt samtalsämne med honom efter det när han vet att jag är kär... hjälp mig att veta vad jag ska säga.


    Jag och villmenfårinte hade ju sagt hur du ska göra. Varför låta som en vilsen tonåring. Nästa gång ni sitter ensamma. Berätta det bara en ch var ärlig...Varför krångla till det och vilseleda det. Berätta vad du tycker och känner. Att du vill berätta vad du känner, sedan inväntar du samma besked. Som du berättar hur han är emot dig. Så är det Inge kompisvänskap.

    Du får reda på det, visar det sig att du trott Ngt helt annat så kan ni få en fin vänskap istället. Eller har han lika starka känslor för dig.

    Du är inte 15år längre. Så ta tjuren i horns och ta nästa kliv.

    Annars fortsätter du som du gjort i 1år till och undrar.
  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-17 17:47:14 följande:

    Hur kan du vara så säker på att det utvecklas till en fin vänskap om det skulle visa sig att han inte har några känslor för mig som jag för honom? Han kanske tar avstånd istället... Är rädd för konsekvenserna helt enkelt. Jag kommer att ta tjuren vid hornen men väntar på rätt tillfälle...


    Hade jag varit din kollega den manliga och du berättar att du tycker om mig, känner dig lugn och trygg i min närhet!

    Skulle inte mina känslor vara lika starka, jag hade blivit smickrad och väldigt glad.

    Varför skulle jag vilja bryta min fina vänskap jag har byggt upp med dig bara för du är kär i mig?!?

    Jag hade varken dumförklarar dig eller tagit avstånd.

    Hade nog känts så dumt för dig, hade vi suttit ner och pratat om det. Så är jag övertygad att vi hade skrattat åt det när alla kort är lagda på bordet, när du får chans att berätta din historia, hur du känt och tyckt. Därefter får jag besvara och hjälpa dig.

    Just då och där så vet ni båda vart ni står, och att ni kan bli ännu tajtare just nu på ett vänskapligt stadium.

    I det stora hela, så är han intresserad och det är Inge konstigt. Varför sitter han kvar enbart med dig, söker upp dig, ger dig komplimanger m.m???

    I den här bubblan du är i så borde du berätta att du tycker om honom.

    Så ni båda kan prata ut och gå vidare därefter.

    Tiden kanske rinner ut!
  • Lione81
    frökenfia skrev 2019-10-23 21:02:18 följande:

    Jag kan väl inte sitta och iaktta honom i flera minuter det blir ju jätte konstigt... Men absolut jag ska försöka börja prata om personligare samtalsämnen. Idag blev vi ensamma kvar och det blev en lååång tystnad när alla hade gått. Som om vi ville hitta något bra att säga men inte kom på nåt. När jag lämnade kontoret ville jag bara vända på klacken och gå in där och säga hur jag känner. Det var ytterligare ett perfekt tillfälle som jag gick miste om. Men som vanligt vågade jag inte...


    Jag förväntar mig ditt velande i en bra tid framöver frökenfia.

    Du vill ju inte veta vad kollegan känner för dig. Som vuxen så kan du ju ta reda på det själv, det händer inget allvarligt eller farligt.

    Du vill ju gå runt i din ovisshet.

    Jag och ?Villmenfårinte? har ju legat på dig, att ni frågar du. Du tar saken i egna händer.

    Med du vill inte!
  • Lione81

    Har du berättat för kollegan om att du ska skilja dig. Du skulle göra det den här veckan.

    Har din man varit lika illa som förra veckan. Dykt upp på jobbet osv?

    Ta väl hand om dig!

  • Lione81
    Anonym (VS) skrev 2020-07-29 17:59:03 följande:

    Man undrar ju hur det har gått för frökenfia. Blev det du och kollegan till slut TS?


    f

    Vi lär nog aldrig få veta. Hon var bara någon dag ifrån att berätta till kollegan. Sedan upphörde uppdateringarna.
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?