• Djurvän03

    Väntar fel kön, krossat förhållande

    Beklagar TS. Din fru behöver hjälp, ett barn ska inte vara ovälkommet, då är det faktiskt bättre att göra abort. Helt ärligt förstår jag inte hur din fru tänker, det är ju liksom 50/50 när man väntar/skaffar barn.

  • Djurvän03
    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-02-28 12:40:52 följande:

    Ja det skulle va en rejäl film med mkt drama.

    Så svårt att veta om verkligen är sjuk eller inte vill det här. 

    Asså jag bara funderar. Hon verkar liksom så klar annars så att för henne är det hennes helt naturliga tankar. Ja menar hon vill ju verkligen inte det här  

    Men hade hon varit 100% bestämd med det från början hade hon ju isf varit tydligare att det är så hon kommer göra. Nu har hon sagt så sedan vi fick reda på det och jag var inte alls beredd på att det skulle bli så här, men bara funderar på hur man hade tagit det om man gått in med det redan innan man försökte skaffa barn. 

    Ja menar hade man verkligen verkligen inte accepterat något annat hade man som ja läste i en annan tråd kunnat betala 100 000 och åkt till cypern o tekniskt sett "valt en tjej" Men då är man inne på en helt annan väg och en hel del pengar. Men fy då kunde hon ju tagit reda på det och berättat det för mig. Känns inte som hon själv inte var beredd på att må så här.


    Förstår att det är jobbigt för dig. Men hon måste ju ha känt till att det kan bli en pojke när man skaffar barn? Varför vill hon absolut inte ha en pojke? Hur mår du just nu?
  • Djurvän03
    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-03-01 13:32:27 följande:

    Nej nån våldtäktr det inte att tala om här iaf. Många diskussioner hemma men hon står fast vid att hon inte vill bli pojkmamma. Hon tycker mest att jag försöker övertala henne till något hon inte vill. Åh men jag kan inte förstå varifrån hennes rädsla för en kille kommer. Kan ju inte va helt normalt?


    Nu vet jag inte hur det funkar om man får välja kön eller så, men hur skulle du ställa dig till adoption om man får välja kön? I vilket fall som helst behöver hon professionell hjälp för så som hon känner är INTE normalt. Man kan önska, absolut, men så som hon beter sig är inte normalt så för din, hennes och inte minst för era barns skull, behöver hon professionell hjälp.
Svar på tråden Väntar fel kön, krossat förhållande