Inlägg från: Anonym (Tvillingmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvillingmamma)

    Väntar fel kön, krossat förhållande

    Anonym (oroligpappa) skrev 2019-03-01 13:32:27 följande:

    Nej nån våldtäktr det inte att tala om här iaf. Många diskussioner hemma men hon står fast vid att hon inte vill bli pojkmamma. Hon tycker mest att jag försöker övertala henne till något hon inte vill. Åh men jag kan inte förstå varifrån hennes rädsla för en kille kommer. Kan ju inte va helt normalt?


    Hej, har bara läst dina inlägg så inte följt diskussionen. Fastnade vid att hon inte vill bli pojkmamma. Jag kan lite relatera till det. När jag väntade mina tvillingar så var jag lite rädd för att det skulle bli två pojkar. Har bara systrar och flickor till syskonbarn. Inte haft så mycket med pojkar att göra helt enkelt. Jag funderade mycket över hur jag skulle kunna uppfostra pojkar. Det var en anledning att vi tog reda på könet. Jag skulle aldrig önska bort mina barn men ville ge mig själv möjlighet att vänja mig vid tanken. Det blev en pojke och en flicka. Med facit i hand är mina barn inga kön (förstå mig rätt) utan två fantastiska personligheter som får exakt samma uppfostran.

    Vad jag vill ha sagt är att det säkert grundar sig i rädsla i en härlig blandning av hormoner och graviditetsdepression. Hoppas det ordnar sig. Glöm inte att stötta även när det blivit bättre. Risken finns att hon kommer få oerhörda skuldkänslor över sina tankar kring sin son som hon kommit att älska. Lycka till!
Svar på tråden Väntar fel kön, krossat förhållande