Inlägg från: rezareza |Visa alla inlägg
  • rezareza

    Är detta ett problem i mitt förhållande?!!

    Hej!

    Jag har träffat en tjej för cirka 2 månader sedan. Vi älskar varandra väldigt mycket och är dödskära i varandra.

    Vi jobbar på samma ställe men tyvärr olika skift så det innebär att vi träffar ingenting måndag till fredag. När vi är med varandra så är allt super och får allt uppmärksamhet på alla möjliga sätt men när vi inte är med varandra så känner jag att jag inte får den där uppmärksamheten som jag får när jag är med henne.

    Ibland när vi inte är med varandra så kan gå 10 timmar utan att hon hör av sig o oftast (90%) av tillfällena så skriver jag då o då för att ha kontakt på något sätt, skickar ett hjärta eller bara skriver att jag tänker på dig och jag får alltid svar tillbaka och massa hjärtor tillbaka.

    Hon är en sån som inte lägger ifrån sig telefonen och skriver ganska mycket med sina vänner o därför känns det dåligt när jag inte får nånting från henne när vi inte är med varandra.

    Det här gör mig väldigt osäker och känns att hon glömmer att jag finns när vi inte är med varandra och jag vill inte sitta och vänta på ett sms hela min fritid.

    Jag vill inte prata med henne heller om detta eftersom känns att om hon fortsätter på samma sätt efteråt så blir jag ännu mer osäker och om hon nu börjar skriva så känns att hon gör det för jag vill det, inte för att hon själv vill det.

    Jag vill ha råd från er på hur jag ska hantera detta. Hur mycket kontakt har ni i era förhållande, eller hade ni i början av erat förhållande? Tack

  • Svar på tråden Är detta ett problem i mitt förhållande?!!
  • rezareza

    Sorry att jag var lite otydligt med rubriken, jag menade om ni hade varit i min situation hade ni tänkt att detta är ett problem eller hur hade ni tänkt. Jag just därför frågar för vill veta vad en annan människa tycker om detta, om det är nåt fel på mig eller förhållandet. för vet man inte felet så kan man inte lösa det heller. än så länge när jag läser kommentarerna så verkar att det är jag som ska tänka annorlunda. 
    jag tror att ingen ville sitta hela sin fritid och vänta på att nån specifik person messa, inget kul med det att jag väljer och va en sån. Känslorna är dock inget man kan hantera, det kanske är löjligt för er att det här är ett bekymmer för mig men så är det bara, hade jag kunnat hantera det så hade jag velat njuta av mina fritid istället för att sitta flera timmar och glor på min telefon och blir bara besviken till slut.
    man skaffar ett förhållande för att det ska kännas bra och man ska känna sig glad och lyckligt och det är ingeting som jag kan tänka mig att avsluta mitt förhållande på grund av det utan jag vill lösa det på ett sätt så alla är nöjda.
    tack ni som dela med er eran erfarenhet att hamna i liknande situation. 

Svar på tråden Är detta ett problem i mitt förhållande?!!