Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Sexet funkar inte med min sambo

  Tor 14 mar 09:33 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Visar endast inlägg av MariSol12 - Visa alla inlägg
 • Tor 14 mar 09:33 #3

  Jag förstår vad du skriver och din ångest.

  Men det du ska veta att beslut baserade på stress, ångest och "vad man borde göra" aldrig slutar bra. att skaffa barn trots att din mage skriker åt dig att någonting saknas. 

  Du älskar förmodligen din sambo som vän. Hon har massor med bra sidor som du värdesätter och älskar. Det är därför du kan se henne som en bra mamma.

  MEN åter igen. Det kommer inte bli bra. Tro mig. När ett barn kommer blir det ett litet caos. Det är inte guld och glitter jämt. Alla förhållanden prövas. Om då ert helt saknar passion (för att du inte är attraherad av din sambo) kommer det att gå under. Du kommer inte må bra av att gå med dessa tankar. Du kommer inte må bra av att vänsterprassla och din sambo kommer absolut inte må bra! Du vill ju inte helt krossa hennes självkänsla och framtida lycka. 

  Och du gör inte din sambo en tjänst. Om hon är din vän och du älskar henne måste du ge henne chansen att träffa någon som faktiskt älskar och attraheras av hela henne. Jag hade INTE velat leva i en lögn. För er relation är lite av en lögn just nu. För eller senare exploderar den lögnen och tro mig. Du vill inte ha ett barn med i bilden då. 

  Avsluta nu med respekt och kärlek för varandra. Ge er båda chansen att hitta rätt. Du är inte gammal! Det finns gott om tid att träffa "den rätta". 

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll