• Anonym (Nyfiken)

    Har du utstående höftben?

    Jag tycker att det är sjukt attraktivt med kvinnor som har utstående höftben. Men det är ju inget som oftast syns med kläderna på. Oftast brukar smala tjejer ha det men inte alltid. Verkar ha med benstomme att göra också, breda höfter i förhållande till midja. Så jag är lite nyfiken på hur vanligt det är ? Ni som svarar får gärna ange längd och vikt också ????.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Har du utstående höftben?
  • Anonym (...)

    Jag har ganska breda höfter samt väldigt utåtstickande höftben både när jag står och ligger ner. Sen är min midja smal vilket gör att höfterna ser ännu bredare ut. Jag tycker det är fint men det är ett helvete att hitta passande kläder för höfterna är alltid för stora och benen för smala samt midjan. Spelar ingen roll om jag väger 55kg som jag gör nu eller som när jag vägde 67kg, kilona lägger sig liksom bra så jag har samma figur oavsett vikt. Och jag är 172cm.

  • Anonym (Nyfiken)

    Verkar som att man kan ha utstående höftben oavsett om man har breda eller smala höfter. Utan har mer med hur skelettet är byggt och var på kroppen fettet lägger sig. Tråkigt att endel tjejer känner att dom måste dölja det.

  • Anonym (//)

    Ja, de stod ut extremt mycket när jag var yngre och smalare. Hade lite komplex för det faktiskt. Har breda handleder, väldigt markerade kindben, breda fötter och nyckelben som syns också. På en sån där våg som mäter bla fettprocent blir resultatet att min benstomme väger som en liten mans (och strax över vad kvinnors skelett ska väga enligt den tabellen). 
    Man kan se höftbenen fortfarande och då väger jag ändå rätt mycket just nu. 83 kg till 180 cm. Men fortfarande med mycket timglasform. Brösten har dock blivit väldigt mycket större och rumpan är inte platt som den tenderade att vara förut, ja även vid 73 kg. Visst är magen inte helt platt heller, men den hänger inte eller valkar sig annat än om jag sitter ner med tajta jeans, eller lutar mig framåt om jag sitter.

  • Anonym (Nyfiken)

    Sluta skämmas för det.

    Det är samhället som är snedvriden och övervikt har blivit normaliserat.

    Att ha utstående höftben är naturligt och väldigt attraktivt.

  • t1000

    Håller med om att det är sjukt hett. Särskilt när de syns genom yoga byxor eller lågt skurna jeans och kort blus.

  • Anonym (Nah)

    Hade när jag va tunnare. 170 och vägde 56 kg. Nu(15 år senare) väger jag typ 15 kg upp så av förklarliga skäl så synd dom inte som förut, men ligger jag ner syns dom ju Fortfarande.

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Nah) skrev 2020-03-25 11:08:14 följande:

    Hade när jag va tunnare. 170 och vägde 56 kg. Nu(15 år senare) väger jag typ 15 kg upp så av förklarliga skäl så synd dom inte som förut, men ligger jag ner syns dom ju Fortfarande.


    Ja, om fettet lägger sig runt magen och höfter försvinner dom såklart.
Svar på tråden Har du utstående höftben?