Inlägg från: Anonym (Jossan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jossan)

    BF december 2019

    Hej allihop!

    Här är en till som precis har plussat, vecka 3+5 idag och bf den 15 december. Har tre barn sedan innan och vågar inte ropa hej än då jag haft några missfall runt vecka 6-8 tidigare så jag vill helst vara anonym tills det gått några veckor och hoppas att man kan hoppa in i Facebookgruppen senare. Kul att följa er andra!!

  • Anonym (Jossan)

    Är det någon mer än jag som har sjuk molvärk i magen? Vet ju att det är växtvärk sedan tidigare barn men mindes inte alls att det kom såhär tidigt då (vecka 4).

  • Anonym (Jossan)

    Alltså jag är ju då gravid med nr 4, och har tre barn under 6 år sen innan.. Älskar mitt "småbarnskaosliv" MEN drar mig redan för att berätta om det här graviditeten för släkten. Vet att det kommer att komma kommentarer som "men ska ni befolka hela jorden eller" och "ni har ju redan tre små barn, ska ni verkligen ha en till" osv osv osv. Senast idag sa en släkting på en gemensam middag "nu går ni inte och skaffar några fler barn, nu behöver ni vila några år HAHAHAAAA, för ni ska väl verkligen inte ha fler? Eller?" så sitter man där och är på smällen och bara "naee, inte vad jag vet....". Så jäkla tröttsamt att folk ska ha åsikter om allt känner jag men det är svårt att inte ta åt sig när det är nära släkt.

    Nån som känner igen sig eller har lite tips på svar på tal/eller hur man helt enkelt slutar bry sig...?

  • Anonym (Jossan)

    Tack till er som svarade på mitt förra inlägg (om att få tråkiga kommentarer när man väntar fler barn). Kändes skönt att läsa era svar!!

    Någon annan som börjat må illa tidigt?? Är liksom i vecka 4+0 idag och mår redan tokilla, särskilt morgon och kväll, med mina andra tre har det börjat runt vecka 6+0 (spytt fram till vecka 17-18 sen). Hade lite hoppats på att slippa detta vidriga mående, men men.

  • Anonym (Jossan)

    Någon mer än jag som redan är sjukt hungrig hela tiden?? Och illamående på det, usch. Är bara i vecka 4+4 och börjar seriöst fundera på om det är fler än en därinne, för med alla mina tre andra barn har denna jobbiga hunger och illamående börjat vid vecka 6+2 - 6+3.

  • Anonym (Jossan)


    Någon mer som är lite smått testgalen fortfarande... ? Jag har varit gravid 10 ggr men har bara gått tre fullgångna graviditeter, resten missfall. Innan missfallen har jag haft noll gravidsymptom samt att cb aldrig ökat från "2-3 veckor" så det var skönt att få 3+ idag samt att jag känner mig SÅ gravid med illamående, ont i brösten, megaaptit mm och har gjort i 1,5 vecka. Är i 5+2 idag, har aldrig fått "3+" på digitala så tidigt innan faktiskt, eller haft såhär starka symptom! Har ju tidigare nämnt att jag tror att det kanske är tvillingar denna gång ;)

    Obs, ni som INTE har symptom behöver inte bli oroliga efter att ha läst det jag skriver för ALLT är lika normalt! Jag känner min kropp och har lärt mig att för mig är noll symptom = missfall.
  • Anonym (Jossan)
    Minmakaron skrev 2019-04-16 11:59:10 följande:

    Vad skönt att höra om liknande erfarenheter. Fick själv missfall i v 7 för ett år sen, inga symptom som jag minns det nu när jag har något att jämföra med. Nu känner jag såå mycket. Är i 5+2 idag också. ;) och i söndags på 5+0 testade jag med digitalt test som jag hade kvar hemma för att försäkra mig om att det går åt rätt håll. Fick 3+ då och det kändes väldigt skönt. Nu vill jag bara komma över gränsen för 6+1 som missfallet skedde i förra året. Är lite smått nojig även om jag vet att det bara är att släppa då jag ändå inte kan påverka det.


    Grattis till ditt 3+ också!! :) Det går säkert bra för dig den här gången. Jag vill bara komma över 7+0, alla mina missfall har skett innan den dagen..

    Har du barn sen innan? :D
  • Anonym (Jossan)

    Vecka 5+5 idag, och mår så jäääääävla illa. Härligt när helgen är fullproppad med släktträffar på det....

    Har fått en tid hos bm när jag är i vecka 7+5, känns som att jag jinxat graviditeten nu :p Blir ett UL innan pga alla mina missfall också.

    Glad påsk alla mammisar ;)

  • Anonym (Jossan)

    Förlåt men nu kommer det gnäll...

    Mår så jävla illa och är bara i vecka 6+2, vet att jag kommer må såhär till iaf vecka 14 då jag gjort det under mina tidigare graviditeter. Tänk er den värsta bakfyllan ever, eller när man är riktigt riktigt magsjuk - SÅ kasst mår jag. Urk. Vill inte ens vara gravid mer känner jag för det är SÅ jobbigt att må såhär, tänker på att jag mår extremt illa HELA tiden, får kväljningar stup i ett, vill bara gå och gräva ner mig eller lägga mig i en hög och grina.

    Enda gången jag inte mår dåligt är när jag äter mat (och då menar jag typ grönsaker, bönor, fisk, frukt, mackor med hummus/kyckling/tomat, keso, sallad, blåbärssoppa etc, fet mat eller pasta/pizza/socker spyr jag av) men problemet är ju att man blir mätt tillslut och då kommer illamåendet tillbaka. HUR FAN SKA MAN STÅ UT????

    Så. Enough med gnäll från mig ;p

  • Anonym (Jossan)

    Är det någon mer som är galet trött? Jag är så trött att jag inte vet vad jag heter, orkar ingenting. Känns som att jag inte sovit på veckor. Jättehärligt när man är föräldraledig med flera små barn också och mår såhär! Får svindåligt samvete verkligen. Kunde jag så skulle jag ärligt talat sova bort hela första trimestern för att slippa orkeslöshet/trötthet/illamående.

  • Anonym (Jossan)
    Stellan11 skrev 2019-04-26 08:06:58 följande:

    Gud vilken ångest jag har nu... nu har de blivit så illa med kräkningarna så ALLT måste planeras igen, måste kolla vart de finns en toa så fort jag ska någon stans, måste ha en påse berädd om ingen toa finns och någon fin förklaring också. Om två veckor åker vi till Turkiet hela familjen, min mamma o pappa, min brorsa o min mormor o jag vet inte hur detta ska undgå dom :( hade hoppats att de skulle bli lite bättre denna gång, men icke :( får hoppas att de iaf inte håller i sig i 9mån som sist!!


    Fyfasen din stackare, vilken vecka är du i nu? Jag är i v. 6+5 och än är illamåendet hanterbart men pallar inte om det blir värre!!!
Svar på tråden BF december 2019