Inlägg från: Anonym (Frågetecken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frågetecken)

    Hur ska man göra

    Kanske blir jag inte smartare av att ställa frågan till främmande människor, eller ja vem vet? Lite input skadar väl inte. Är gravid i vecks 5, var hos kvinnokliniken i tisdags förra veckan, hade bokat tid för abort, så en vaginaltultaraljd gjordes och jag vart bokad att komma tillbaks på onsdagen för att ta första pillret för att sen fortsätta med de vaginala tabletterna på lördagen. Men jag kunde inte genomföra det, kände att jag behövde mer tid, så bokade om tiden tills nu på onsdag. Och ja nu är det en hel dag kvar att tänka och jag känner samma ovisshet. Jag vet inte va jag vill? När testet visade ett plus så kände jag bara NEJ JAG VILL INTE. Jag har 4 barn 17, 14, 3, och 1 1/5 år. Är gift och är jätte lycklig med mitt liv, älskar att ha en stor familj. Men som allt annat så blir det ju mycket i bland.

    Min man är med på vad jag än väljer, så beslutet ligger ju på mig.

    Jag satte in en spiral 2017 och den verkar inte finnas kvar, bm leta länge efter den, och den är ju tydligen borta så det är ju inte så konstigt att jag är gravid.

    Så nu sitter jag här och känner att jag vet inte om jag vill ha ett till barn, samtidigt känner jag att en abort känns skit jobbigt.. Känner att kroppen är ganska sliten och en graviditet känns jätte jobbig. Så hur gör man då? Tänker att det måste ju finnas någon som har varit i min situation, där man kände/känner att man inte vill välja något, som kan ge nån tanke ??

Svar på tråden Hur ska man göra