Inlägg från: Anonym (Didi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Didi)

    Jag saknar min bästa vän så oerhört mycket

    Sorg är svårt, det är tungt att bära på. När jag förlorade min bror trodde jag att jag aldrig skulle bli glad igen. Men du har rätt att sörja, för din sorg är din och den är varken bättre eller sämre än någon annans sorg. Det är inte mer synd om din väns familj.

    Jag hoppas att du har någon att prata med, någon du kan älta din sorg med.

  • Anonym (Didi)
    Anonym (Lakrits) skrev 2019-04-25 23:12:14 följande:

    Beklagar din brors bortgång.

    Hon var min närmaste och bästa vän och jag har ingen annan vän som står mig nära så jag är ensam i min sorg. Sen är jag faktiskt förvånad över att ingen i min närhet frågar hur det är och hur jag mår. Det kom några frågor första veckorna men sen har ingen frågat mig igen. Som om sorgen och saknaden skulle ha släppt direkt efter begravningen eller hur tänker dom?


    Jag tror att många blir obekväma i att fråga kring döden. När min bror dog blev jag kallad till skolsköterskan som med statisk röst sa, ? jag ser i din journal att din bror har dött, tänker du mycket på det?? Jag upplevde inte att hon lyssnade på svaret och fler frågor kring mitt mående fick jag inte. Ingen annan frågade alls någonting om min bror.

    Jag blir så ledsen över att höra att inte du heller ges den möjligheten att älta din sorg. Du behöver få utlopp för den!
Svar på tråden Jag saknar min bästa vän så oerhört mycket