Inlägg från: Johanna2000003 |Visa alla inlägg
  • Johanna2000003

    15 år, försenad mens, gravid?

    Som ni ser på rubriken är jag en tjej på 15 år som har haft skyddat sex med kondom den 3 mars. Jag fick min mens därpå den 22 mars men nägot kändes konstigt för till å börja med så spydde jag ?!? Vilket jag seriöst aldrig brukar göra eller någonsin gjort. Hursomhelst när min mens var väl slut började alla slags konstiga symptomer träffa in som ömma bröst, uppblåst mage, mag problem, grova molvärk och mellanblödningar. Det fick mej såklart och tro att jag var gravid eller något så jag gick självklart och tog wtt test den 15 April. Det visade negativt och kvinnan på Umo saknat jag bör få min mens den 19 april men nu har det gått en hel vecka å en dag sen jag egentligen bör få den och fortfarande så ser jag ingen skymning av min mens utan bara en massa molvärk som har påverkat mig så mkt att jag inte kan stå ordentligt i ngn minut sen så försvinner det och självklart mellan blödningar som jag fick sist för någon timma sen som jag misstog för å vara min mens :( hade tänkt gå tillbaks till Umo på tisdag för det är då dom har drop in men är verkligen så orolig att jag skapade detta konto idag för att se om någon hade svar på mitt besvär, ursäkta ifall det blev lite för långt men vill göra det så tydligt som möjligt så att ingen missförstår // en ganska orolig tjej , hjälp snälla!!

  • Svar på tråden 15 år, försenad mens, gravid?
  • Johanna2000003

    [quote=79589843][quote-nick]Johanna1986 skrev 2019-04-26 23:37:17 följande:[/quote-nick]Hej Johanna!

    Förstår att du e orolig, men försök att andas lite lugnt å slappna av lite.

    Va kondomen hel? Hade ni den under hela samlaget? Går du på p-piller eller något annat som kan rubba din cykel?

    Har du någon vuxen eller äldre du kan anförtro dig åt? Köpa ett test själv å testa med? Tänker mer så du slipper gå hela helgen orolig över något som kanske inte e att oroa sig för!:)

    Hoppas de löser sig för dig![/

    ??????????????????????????

    Jag köpte ett test och det visade sig vara negativt men vad är det då som gör att jag upplever all besvär som oftast gravida kvinnor får D:

    Nej jag har tyvärr ingen vuxna jag kan prata med som inte kmr reagera starkt och stämpla mig som en hora.

    Haru tips va det annars kan bero på :( notera att jag har haft mensvärk och lite mellan blödningar me en liten blodklump hela dan :?(

  • Johanna2000003

    Nej jag har seriöst ingen vuxen runt om mig som jag kan prata med me tanke på hur religösa föräldrar jag har så kommer dom absolut reagera ganska ganska starkt. Det är ju anledning till varför jag håller allt detta så pass privat.

    Jag har ff inte fått min mens och det har gått en vecka och en dag. Jag känner dock av värk då och då men fortfarande ingen mens som e på G vilket gör mig orolig. Jag hoppas verkligen på att jag inte är gravid för jag vet ju annars vart jag ska mig till????????

  • Johanna2000003

    Problemet är att jag är sjuuukt rädd för att det ska visa sig att jae gravid trots allt, ifall jag skulle gå och söka vård med min mamma. Så det är ju anledningen till varför jag helst vill ducka det.

    Men vad ska jag göra nu? Ska jag bara låta det få fortsätta och se vart det leder mig eller va?

    Åh vad jag önskar att jag aldrig hade särat på mina ben :( skulle ha fått min mens precis som vanligt då.

  • Johanna2000003

    Jag mår verkligen hemskt dåligt de här senaste dagarna pga den grova ångesten jag har och hur jag känner mig helt hjälplös.

    Under dessa dagar har jag också sett hur min mage har börjat bli större det vill säga ?svullnat upp? och det har bara förvärrat situationen och gjort mig ännu deppigare. Har seriöst inte heller ätit något på hela dan idag :(

    Finns det seriös inget rimligt besvär till det jag går igenom :( önskar att jag bara kunde sova för evigt och slippa se allt detta och vart de kmr leda mej.

  • Johanna2000003

    Asså jag fattar seriöst inte vad det är som pågår!!

    Till å börja med så kan jag meddela att jag fortfarande inte har fått min mens!!

    Sen för det ANDRA så har jag fick någon slags svart , ja verkligen svart, flytning som fastna på trosan från ingenstans? Var det inte nog med all kramp jag redan hade fått stå ut me i snart 2 veckor?!?

    Det känns som om att allting bara blir värre å värre :(

    Tog dock bild på min trosa där man inklusive kan se flytningen jag beskrev ovanpå. Öppna helst inte om du är känslig!

Svar på tråden 15 år, försenad mens, gravid?