Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vaccindöden

    lövet2 skrev 2019-05-03 23:56:50 följande:

    Sverige har haft obligatoriska vaccinationer också. Min mamma hämtades av polis i skolan, för att få sin vaccination mot smittkoppor. Det var inget fritt val att ta den sprutan!


    Och då gjorde det nytta också. Smittkoppor finns inte längre. Varför har man egentligen slutat med polio-vaccinationer för alla? Mässling skulle man också kunna utrota. Jag hade det som barn. Det är inte trevligt, om man säger så. 
  • AndreaBD
    illimbius skrev 2020-02-11 16:07:43 följande:
    Jag fattar inte vad ni människor är så rädda för, jag tror inte ens att ni är det, ni försöker bara genuint onda och njuter av att kontrollera er själv och andra, min förhoppning är att ni en dag ska "mogna" ur dessa slavmentaliteter innan det är försent och det börjar det bli..

    Vad skulle folk TJÄNA på att LJUGA om forskning kring vaccinskadorRynkar på näsan Det ENDA VI FÖRESPRÅKAR ÄR 'EGET VAL' det finns kanske dom som vill förbjuda lika så hos er TVINGA andra att ta men jag har inga dolda motiv jag vill bara LEVA.

    Det här är från WHO's vaccinkonferrans i Januari i Schweiz
    Docs & Researchers Admit Vaccine Toxicity at WHO Conference

    Doctors & experts, supporters of vaccines, candidly admit the toxicity & lack of safety studies at WHO Vaccine Safety Conference


    https://banned.video/watch?id=5e1f65f08ec43200197f12a8
    Paranoia, dumheter!
  • AndreaBD
    illimbius skrev 2020-02-12 17:45:09 följande:
    Livet är inget lämmeltåg.. eller en kalkyl för vem som ska få leva och DÖGråter Vart går din "smärtgräns" för vad som är en "Okej" siffra?
    Antar att du inte har några barn men hade du det och något av dessa blev drabbade skulle du kanske reagera annorlunda, resonemanget "det händer inte mej" är omoget och orealistiskt. I det här fallet handlade det som HPV vaccinet som "bara" förhindrar livmoderhalscancer(vilket jag hört att det t.o.m inte ens är så effektivt mot). Din dotter kanske hellre skulle vilja leva ut ett fullt liv som icke-paralyserad och dö något sånär lycklig som 45-60 åring(vet inte den exakta siffran på livslängd för Livmh. cancer..), och det är det här som det igentligen kommer ner till.. Folk är rädda för att dö folk är rädda för att bli sjuka, FOLK VACCINERAR SIG MOT INFLUENSAN VARJE ÅR OCH DÅ ÄR DET OFTA BARA NÅGRA FÅ AV INFLUENSORNA DEN ÄR RESISTENT MOTFörvånad VAD ÄR DET MED EN INFLUENSA ELLER EN FÖRKYLNING FOLK INTE "PALLAR" IDAG, har vi för att uttrycka det lite berdust blivit kärringarKyssOskyldig
    Löjligt! För det första så väljer folk själva - och betalar själva - för vaccinationen mot influensa. Pensionärerna får den åtminstone gratis, eftersom ganska många äldre faktiskt dör av influensa. Det är klart att det inte hjälper mot alla sorter. Och influensa är inte lika harmlös som förkylning.

    Spanska sjukan dödade mellan 50 och 100 miljoner människor. Då tycker jag att det är väldigt cyniskt att bagatellisera influensa. Även om det sällan förekommer att det är så illa, men det kan hända igen. 

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Spanska_sjukan
  • AndreaBD
    illimbius skrev 2020-02-13 21:23:25 följande:

    Stämmer dom här siffrorna så är det "sjukt"Katt


    Haha, det är ju barnsligt. Ingen bra allmänbildning eller? Att det finns fler vacciner är förstås inte konstigt, vetenskapen gör framsteg. Och det finns inte fler med autism, utan fler blir diagnosticerade bara. 
  • AndreaBD
    illimbius skrev 2020-02-13 22:47:02 följande:
    Glömmer att svara på frågorna.. ber om ursäkt för det..

    Nej uppenbarligen inte men visst vore det bra om man FICK LÄRA SIG OM statistiken för olika saker, den som tror på allt staten, median & skräckspridarna på fäjsbuck säjer tyder INTE på intelligens enligt min mening, vi må ha olika uppfattning om detta men en därimot upplyst person vet t.o.m va den största anledningen till onaturliga dödar beror på dom senaste 100 åren då det finns en faktor som toppar den mer än någon annan!.. Och det är democide när den egna staten dödar sitt eget folk. "men det där har vi inte i sverige.." nej men vi kommer att få det inom 50 år också då dödsstraff kommer införas och det kommer bli en 0 tolerans för brottDöd

    Nu är det såhär att äter man kött då ska man kunna slakta sin "måltid" också och förespråkar man tvångsvaccinering så ska DU VA DEN SOM BERÄTTAR FÖR DEN 16 ÅRIGA FLICKAN SOM KOMMER SPENDERA HELA SITT LIV I KOLLITILLSTÅND ATT HON ALDRIG KOMMER ATT KUNNA GÅ I HELA SITT LIV IGEN EFTER ATT DU TVINGAT HON TILL NÅGOT HON INTE VILLEGråterSkämsKräks
    Democide? Intressant. Du har hittat på ett nytt ord. Det märks hela tiden att du saknar allmänbildning/utbildning, för att ens kunna förstå det här. 
  • AndreaBD
    AndreaBD skrev 2020-02-13 23:10:54 följande:
    Democide? Intressant. Du har hittat på ett nytt ord. Det märks hela tiden att du saknar allmänbildning/utbildning, för att ens kunna förstå det här. 
    Okej, det fanns väl. Ganska nytt ord dock.
Svar på tråden Vaccindöden