• Gummsan83

    BIM Juni

    Hej hoppar över här i denna gruppen fick mens idag och beräknas ha BIM 8/6. Har fyra barn sen innan men försöker skaffa med min sambo och det är hans första . 2 seriösa försöket för oss.

  • Gummsan83

    Då går jag in i min äl vecka :) äntligen kan man vara lite proaktiv. Dock sjukt psykiskt också. Jag kör CL blue ägglossningstest Man vet att sen är det två veckor med lång väntan innan BIM. 2:a försöket för oss tillsammans.

  • Gummsan83

    Fick glad gubbe på ÄL i lördags blev mys både i fredagskväll och lördag, söndag och måndag :) men blir lite konfunderad. Man hör så mycket att man inte ska ha sex för många gånger för då blir spermierna i sämre kvalitet. Men tänker ni på det? Vi älskar sex och har alltid haft mycket. Ska man dra ner på det då ? Eller kan det kvitta ?

  • Gummsan83

    Åh vad jag hoppas på ett plus denna månaden :) hade varit så mysigt att inte bara gå och drömma om det där gemensamma barnet. Tänker ni och småplanerar ert liv i att tänk om .. ? Vi kan göra det, så mysigt.

  • Gummsan83

    @]Lustablong Jag känner inget alls .. de sista gånger så har jag haft ont i brösten som bara den mellan ÄL och BIM och då varit negativt på stickan. Men nu känner jag inget alls .. haft lite pms men inget mer. Fick plus på ÄL i lördags så hoppas verkligen att det tar sig denna gången. Vi ska iväg nästa helg från torsdagen, så kommer test tidigt nästa vecka :) är det ditt första ?

  • Gummsan83

    S


    Lustablong skrev 2019-05-31 21:08:18 följande:

    Detta blir vårt tredje barn om det vill sig är det ert första?

    Känner inga ömma bröst, endast lite molvärk och trött. Blev lite yr och huvudvärk innan idag men det är nog kroppen som spelar mig ett spratt. Jag köpte RFSU testa tidigt idag. Ska testa på måndag tänker jag. BIM är nästa lördag.


    Det är mitt 5:e har en två enkla och en tvillinggrav sen innan. Men det är min sambo första, är ändå tio år sedan jag var gravid sist så hoppas ju på att det ska gå lika lätt. Jag har också BIM på lördag :) ja det där med kroppen, har varit skengravid ett par gånger så vågar inte tro något ...
  • Gummsan83

    Känner att det spänner i magen . Inte att det gör ont utan mer spänner? Känner inget alls i brösten eller liknade undrar om detta kan vara ett grav.tecken BIM 8/6

  • Gummsan83

    Negativt i morse på -6 BIM så blir nog inget denna månaden heller. Magen har börjat gå igång och det gör den ofta några dagar innan mens :( så får nog hoppas på mars bebis istället ..

  • Gummsan83

    Hur går det för er andra med BIM imorgon ? Vi är ju några stycken.

    Testade BIM -4 och negativt på digitalt. Men känner inget direkt varken mens eller gravid. Men vi är med barnen på Legoland och Lalandia så har inte haft tid att tänka på det. Men har BIM imorgon så hoppas fortfarande på att det håller sig borta. Men den är alltid på dagen så håller att tummar att den håller sig borta !

  • Gummsan83

    Fick ingen mens igår så jag och sambon åkte till Netto i Danmark och köpte test som jag tog nu i morse



    Fler som ser strecket ?? :) positivt !? Eller lite för svagt??

  • Gummsan83


    Lite tydligare :) lycka till allesammans. Vill bara säga att jag inte har haft några känningar alls. Fick dock på BIM dagen extrem mensvärk och trodde att den skulle komma. Kände att kroppen tömdes på vätska precis som den gör innan mens men kom ingen. Så inget i bröstet, Lite spänd i magen bara .. inte öm, bara spänd. Kram på er
Svar på tråden BIM Juni