Inlägg från: Anonym (Hade saknat modet även om lusten fanns) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hade saknat modet även om lusten fanns)

    Swingers, cucks och gangbangs- smittohärd?

    Jag undrar en sak mest riktat till er som sysslar med sådant. Till er som swingar, kör partnerbyten, gillar att stoppa in snoppen i glory hole, deltar i gangbangs, dogging eller "lånar ut" frun till andra män. Helt enkelt er som har ett sexliv som ofta inbegriper många människor, som kanske dessutom bara är ytligt bekanta eller rentav främlingar.

    Att bara "knulla runt" med Tinder till hjälp och one night stands lär vara farligt bara det, men det här blir ju sju resor "värre".

     Efter vad jag har hört om sådant så verkar kondom vara något väldigt sällsynt. I sådana kretsar verkar "kondomallergi" vara mer regel än undantag. Det skall vara "creampie" och kladdas med sperma, men vad vet man egentligen om ett dussin herrar som inte känner varandra som man hittat på internet? Tillräckligt mycket för att ha oskyddat sex med dem allihop oralt, vaginalt och analt? jag har två vänner som deltar i homosexuella versioner av sådant här, där de kan dogga eller bli doggade av snubbar de inte vet vem det är, eller kanske inte ens vet hur de ser ut utan att någon använder kondom. Bara alkohol i magen, amfetamin i näsan och sedan rumpan i vädret och en kö av snubbar som en efter en tömmer sig i baken.

    Det här låter som ett väldigt riskbeteende, vill man ta den risken om man har sådana preferenser eller har man helt enkelt slutat bry sig? 

Svar på tråden Swingers, cucks och gangbangs- smittohärd?