Inlägg från: Psychonaut1974 |Visa alla inlägg
  • Psychonaut1974

    Swingers, cucks och gangbangs- smittohärd?

    Dekadensen i samhället har tagit över. Folk har slutat bry sig. Fråga dina gayvänner om dom HIV-testat sig senaste tiden. Själv vill jag veta att tjejen är väldigt clean, hon får se till att testa sig. Själv testas jag var 12'e vecka eftersom jag är blodgivare. Om hon vet att jag gör det och vill köra utan regnrock på soldaten, då är det minsta jag kan kräva att hon testar sig med. Klart att det är vanligt med sjukdomar i såna sammanhang, lever man monogamt där båda är trogna så...ska det mycket till innan man råkar smittas. Jag kände en tjej som smittats hela 2 gånger av kondylom genom att använda samma handduk som sin väninna, det är tydligen väldigt smittsamt :) Så....ta med din egen handduk till stranden med andra ord, knyck inte polarens, speciellt inte om HEN drar på sig könssjukdomar i tid och otid. Blir gangbangers smittade, ja då är det ju upp till dom själva. Jag skulle aldrig vilja köra in ballen i muttan på en tjej där en bisexuell kille tömt sin spunk (eller en hetero heller för den delen). Man väljer hur man vill leva, så jag dömer inte på det sättet. Men jag skulle aldrig leva så själv, jag trivs med att vara kärnfrisk och kunna hjälpa allvarligt skadade, operationspatienter, svårt sjuka m.m genom att ge dom friskt blod. Monogami är kanske "tråkigt" i deras ögon, men jag lever väl vilt på andra sätt antar jag. Farliga sätt, med mc och extremsport involverat. Låt dom leka rysk roulette med sin hälsa :) 

  • Psychonaut1974
    Tom Araya skrev 2019-05-19 13:55:42 följande:
    Jag vet inte varifrån du hört att kondom är sällsynt vid sådana aktiviteter.

    Jag sysslar inte med det själv, men när jag läser kontaktannonser på exempelvis BC om swingersträffar, klubbar, gangbangs, extrapartners o.s.v. så omnämns ofta krav på kondom.

    Sperma är mig veterligen inte bärande av könssjukdomar, utan det är den direkta kontakten där hud och slemmhinnor är tunna som smittöverföring huvudsakligen sker.

    Jodå det smittar via sperma. 
    https://www.rfsu.se/sex-och-relationer/for-dig-som-undrar/kropp-och-kon/kukkunskap/sperma/

    H
    IV smittar också via sperma, även slidsekret. Inte "bara" de vanligaste "könssjukdomarna" som man kan få rätt lätt alltså. Hur mycket folk än påstår att risken är noll att smittas med bromsmediciner, så är det skitsnack. Det kan alltid smitta, även om risken kanske är väligt liten. Men vill man köra oskyddat, så är det ju upp till dom. De tjejer som vill bli indränkta i ett bukkakke, ja där används ju knappast knullgummi ;) Men men, det är upp till dom. Man har ett fritt val, och ett eget ansvar, så enkelt är det.


    https://www.netdoktor.se/sex-relationer/konssjukdomar/fraga-doktorn/hur-smittar-hiv/

Svar på tråden Swingers, cucks och gangbangs- smittohärd?