Inlägg från: Anonym (Dk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dk)

    Kåt av att bli nekad sex..

    Jag är kvinna som funkar lite lika dant. Jag blir skitkåt när jag vet att det inte kommer att bli. Men jag hatar det. Blir arg och vresig. Det är sällan en kåt kvinna blir nobbad så det är ju tyvärr min självkänsla som får sig en törn varenda gång han säger att jag får vänta eller att det inte blir nått den dagen.

    Men jag tycker absolut att du ska prata med henne om det. På ett icke perverst sätt. En kvinna vill inte vara en akt i en snuskig fantasi. Säg att du har kommit underfund med att du blir extra kåt när du inte har tillfälle att få utlopp. Och att du har en tanke hur ni kunde använt det.

    Det finns ju mängder som tänder på denail. Tillsammans kan ni hitta nått som funkar för båda.

  • Anonym (Dk)
    Anonym (A) skrev 2019-05-18 15:53:54 följande:

    [quote=79633457][quote-nick]Anonym (Dk) skrev 2019-05-18 14:04:07 följande:[/quote-nick]

    Det är sällan en kåt kvinna blir nobbad så det är ju tyvärr min självkänsla som får sig en törn varenda gång han säger att jag får vänta eller att det inte blir nått den dagen [/quote

    Prata för dig själv!

    Jag är en kvinna strax över 40, som hela mitt liv har haft väldigt stark sexdrift & har fortfarande har (när jag mår bra).

    Men jag kan då räkna gångerna när jag blivit nobbad till betydligt fler än de få gånger jag har haft sex!

    Är tydligen för fet & ful för alla fula & feta killar också!

    Och ju äldre jag blir, desto mindre åtråvärd blir jag, liksom kräsen, för jag är inte så desperat att jag numera nöjer mig med de allra värsta, som kan tänka sig att "uppoffra" sig & knulla en ful kärring, när de själva knappast ens når upp till en 3:a på 10-poängs-skalan!


    Och jag är gift... min man tänder på mig. Ändå blir jag ibland nobbad
Svar på tråden Kåt av att bli nekad sex..