Inlägg från: Anonym (Korkad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Korkad)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (X) skrev 2019-06-26 17:55:50 följande:

    Och du blir förvånad? Vad är det vi alla sagt till dig nu igen?


    Jag vet! Tänk om det var så lätt att bara lyssna på er :)
  • Anonym (Korkad)
    molly50 skrev 2019-06-26 18:04:27 följande:

    Men är inte det var han har sagt hela tiden? Han har ju varit tydlig mot dig hela tiden,men du har ändå bildat dig en helt annan uppfattning.

    Jag hoppas att du lyssnar nu och inser att han inte kommer att lämna sin sambo för dig.


    Jo men han har ju sagt andra grejer också förstås... Typ att det är mig han ser som sin framtida fru! NU lyssnar jag!!!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (X) skrev 2019-06-26 18:51:52 följande:

    Män, precis som kvinnor brukar inte snåla på guldet och dom gröna ängarna när dom vill ha nån i säng. Sorgligt men ack för sant.


    molly50 skrev 2019-06-26 19:21:48 följande:

    Ja,men det är ju saker han säger för att han ska få ligga med dig. Jag hoppas att du har insett det nu.


    Jag tror ju inte riktigt det är så MEN jag lyssnar på er nu!!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-06-27 12:03:27 följande:

    haha, eller hur, 570 inlägg och du repeterar samma sak som från början, men du lyssnar....


    Nu! Nu lyssnar jag...
  • Anonym (Korkad)
    molly50 skrev 2019-06-27 12:04:35 följande:

    Det är det nog många andra älskarinnor som inte har trott heller.


    Mmm, det är väl så kanske...
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (Mm) skrev 2019-06-27 13:05:33 följande:

    Alltså folk skriver inte bara för att vara elaka.

    De flesta reagerar pga att man skulle kunna tänka sig in i situationen och förstå hur den lurade kvinnan känner sig.

    Och det finns inget hon gjort för att förtjärna detta.

    Just nu är du lika delaktig som honom att faktiskt försöra en annan människa och deras gemensamma barn.

    Du har makten att avsluta eller sätta ett ultimatum. Hon har ingen makt i vad som sker utan hon kommer att bli helt nedslagen av besvikelse och sorg när detta väl uppdagats.

    Vill du vara med honom får du faktiskt sätta dig ner och prata med honom och helt enkelt tvinga fram ett val.

    Väljer han dig så har väl allt varit värt gör dig.

    Väljer han dig inte så vet du. Då är du inte värd mer än sex i hans ögon. Men lämna vännen och honom då. Du kommer annars aldrig få ro och träffa någon som du blir lycklig med.

    Hans smörsnack = cheferna som talar väl om sina medarbetare men ger dem inte lönen de förtjänar. Mkt snack lite verkstad


    Allt låter så bra när du skriver det!!! Men så i mitt huvud bara snurrar det... Jag känner ju hur det påverkar mig nåt enormt, hans "humör mot mig för dagen" påverkar hur jag mår och hur jag behandlar folk i min omgivning. Jag kan ligga hemma i timmar för att inte missa en träff med honom, en träff som kanske inte ens blir av och jag inser ju att det här får mig att missa livet. Kanske också chansen till att träffa någon!!! Jag kommer alltid känna lite extra för denna kille och tycka han förtjänar någon som är mer som honom vid sin sida. Hon är inte dum eller dålig på något sätt men de känns bara inte klockrena. Å andra sidan har de en gång valt varandra och där vet ju de såklart bäst. Han uttryckte sig en gång att han kanske lever på gamla minnen, kanske också bara för att smöra...

    Jag vill ställa ultimatum men ändå inte, funderar på om jag nöjer mig med den delen jag får i dagsläget men då borde jag kunna hitta någon annan till det. Ska jag vara den som får dem att gå isär så ska det vara för kärlek inte för sex!!!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-06-27 13:07:35 följande:

    Nja, du läser säkert, ungefär som man läser en tidning, men inget av det som sägs verkar på något sätt påverka vad du tänker och gör. 

    Du har de värderingarna du har och du är den du är, någon gång kommer du kanske fatta (på riktigt) men det är nog inte förrän du själv fått smaka på din egen medicin. När någon du litar på bedrar dig som du och assholet till kille bedrar hans tjej, DÅ kommer du fatta. Som läget är nu så drabbas ju ingen av er av era handlingar så då är det ju lätt att skita i de moraliska aspekterna och bara köra på. Det är alltid lätt att vara givmild med andras välmående, när man själv drabbas så blir det lite mer påtagligt vad som är rätt och fel.


    Jag läser och era åsikter och synpunkter går konstant på högvarv i hjärnan!!! Kanske att jag inte kan fatta och jag hoppas aldrig någon är otrogen mot mig, hur jävla mycket dubbelmoral det än ligger i det, men jag vill avsluta det här och det tack vare er!!!
  • Anonym (Korkad)
    molly50 skrev 2019-06-27 13:12:29 följande:

    Absolut. Du kanske skulle läsa andra otrohetstrådar från älskarinnor här på FL så kanske du skulle inse ett och annat.


    Det räcker att ni skriver men det finns ju historier med andra utgångar också, kanske tom lyckliga på sikt! Det har vi ju bevis på i denna tråd också...
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-06-27 13:20:55 följande:

    Personligen tycker jag fortfarande du borde snacka med någon professionell. Det spelar liksom ingen roll hur mycket vi säger att det du gör är fel, du vet ju redan att det är fel, men du skiter bara i det för att du tycker det är värt det. Vissa är ok med att göra vafan som helst för att få det man vill, andra inte. Det verkliga problemet ligger i dina värderingar.

    Och visst kan man väl tycka att man kan gå igenom livet som en egoist, men ibland har det ett pris, i ditt fall just nu är att du slösar bort ditt liv på en dröm som är falsk och faktiskt ganska sjuk om man tänker på hur du/ni beter er. Du går liksom miste om en verklig parter, kärlek på riktigt, något du kan stå för, och du riskerar att bli socialt isolerad pga hur du beter dig.


    Jag har funderat på att prata med någon men jag vet i sjutton om jag skulle ta orden som behövs i min mun, så fel inser jag ju att det är! Jag vill inte ha en partner nu (om det inte är han då) men det är klart att det hindrar mig om jag nu skulle råka träffa någon. Det är väl ett ganska litet bekymmer jämfört med vad jag håller på med i och för sig... Jag är fruktansvärt elak mot någon som ser mig som sin vän!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (Jadu) skrev 2019-06-27 15:59:25 följande:

    En god start är att sluta ha kontakt med honom. Innan du får honom på lite avstånd kommer processen där du kan sörja den förlorade drömmen om er, och på sikt kan lämna den bakom dig och få perspektiv på vad du varit med om, inte ens att börja. Är min erfarenhet i alla fall (om än från andra hållet).

    En del "väljer" att bli stormförälskade i någon annan /ett tag/ för att få avstampet ut ur den där situationen de egentligen är trötta på (vanligen håller det också max något år). Det är ju också ett sätt men svårt att få till medvetet. Har man svårt att ta ett medvetet val att lämna något man inte trivs med finns ju också risken att det blir samma visa med den nya.


    Jo men precis så tror jag också att det är! Problemet är bara att detta är en person jag ser dagligen, jag kan liksom inte välja bort kontakten med honom... Han var ju till viss del ett sätt att komma över mitt ex så den klon vill jag nog inte sätta mig i igen...

    Fortsättning följer helt enkelt! Tack för att ni orkar med mig!!!
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.