• Anonym (...)

    assisterat självmord vid psykisk

    Nej. Eftersom det är sjukdomar som kan botas och att man i så fall inte är vid sina sinnens fulla bruk när man tar beslutet.

    Jag har två nära vänner som har försökt ta sina liv under perioder när de har haft svåra depressioner. Som tur var så lyckades de inte och de är väldigt glada för det idag när de är friska.

  • Anonym (...)
    Anonym (må dåligt) skrev 2019-05-22 00:54:57 följande:

    Fast när man vet att det inte kommer att bli bättre. Ocd är obotligt och jag har testat det som erbjuds och det hjälper inte och livet känns skit. Det enda jag har kvar skulle möjligen vara en operation men då dör jag hellre. Sen har jag inte kommit så långt ännu att jag skulle utnyttja möjligheten att dö men jag kommer att vilja det tids nog och då vore det skönt att slippa hänga sig i skogen eller nått.


    OCD är inte obotligt. Depression är inte obotligt.

    Du mår så här just nu, jag förstår det. Men det kommer inte alltid att kännas så här, det kommer att bli bättre, det kan bli bättre. Välj inte bort den möjligheten.

    Du har inte hittat rätt men det går att få hjälp.
  • Anonym (...)
    Anonym (må dåligt) skrev 2019-05-26 00:54:48 följande:

    Sen har jag inte gett upp helt ännu jag kämpar varje dag. På senaste tiden då har jag haft ett väldigt sug efter att göra slut på allt men jag kämpar på fast det känns meningslöst. Men en dag kommer jag troligen inte orka längre och då vore det skönt med en utväg.


    Bra! Kämpa på, det blir bättre även om det inte känns då just nu!
Svar på tråden assisterat självmord vid psykisk