• Krumelur

    Vi har haft sex bokstavligen en gång om dagen de senaste 5 månaderna men jag har fortfarande inte plussat!

    Som rubriken lyder, varje dag de senaste 5 månaderna och fortfarande ingen bebis. Vi båda vill, han har barn sen tidigare och jag har varit gravid en gång tidigare (abort). Så det bör ju inte vara något fel på oss. Eller?

    Vi dricker inte eller röker. Jag är dock överviktig, väger nästan 80 kg och är 160 lång. Kan det ha med saken att göra?

    Jag är så stressad, ledsen och känner mig fruktansvärt otillräcklig som hans fru. Även om han är hur lugn som helst och säger att det kommer om det kommer. Jag vill ju bara ha min bebis..

    Jag får aldrig positiva ägglossningstest men har regelbunden mens. Sexet blir så himla framtvingat nu när jag börjar bli desperat. Märker att han börjar tycka det är jobbigt. Vad ska jag göra? Någon som har erfarenhet eller råd? Kontakta vc? Gyn? Vad gör jag?

    /desperat tjej

  • Svar på tråden Vi har haft sex bokstavligen en gång om dagen de senaste 5 månaderna men jag har fortfarande inte plussat!
  • Krumelur

    Men om man har regelbunden mens och likt mensvärk ca 10-12 dagar innan mens betyder det inte att man har ägglossning?????

Svar på tråden Vi har haft sex bokstavligen en gång om dagen de senaste 5 månaderna men jag har fortfarande inte plussat!