Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Är detta otrohet? Fetish/Dejtingsidor

    Anonym (Honsomärsårad) skrev 2019-05-28 01:03:54 följande:

    jag kommer inte kommentera mycket mer i tråden för känner mig ganska klar här.

    jag har bestämt mig för att för min del är detta otrohet (och har några som håller med andra inte) men huvudsaken är hur jag känner.

    Att min pojkvän som sagt helt andra saker till mig blir medlem på dejtingsidor och bdsmsidor och utövar en bdsm fetish med andra tjejer bakom min rygg för att få sexuell tillfredställelse.. eller skickar dem pengar och gåvor är inte detsamma som att kolla en porrvideo för min del.. om ni andra i tråden hade köpt er partner gjort detta den each to their own.

    vet inte ens varför jag frågade, jag ville mest se hur andra kände.


    Jag, tycker det är otrohet. Är man dessutom på massa dejtingsidor så är det ett klar en chans (risk) att han även träffat någon irl. Dessutom att livecahatta med någon man betalar, för att utföra saker man beordrar, live, ja otrohet.

    Hur är det med era sexliv, vill han ha sex, har det ändrats från i början av er relation?

    Är han ens villig att försöka ändra sig, bli öppen med sina behov?
  • Anonym (Kvinna)
    Baratillfälligt skrev 2019-05-28 01:15:14 följande:

    Han är otrogen. Det som gör att porr inte är otrogenhet är att man inte har någon kontakt som helst med skådespelarna. Det hade han med de tjejerna. Om du stannar, kommer du bara bli hans matta.


    Håller med här. Att kolla på bilder eller en filmsnutt, ibland, är en sak. Men att interagera med kvinnor live, ja otrohet. Dessutom betala för dessa tjänster.
  • Anonym (Kvinna)

    Till TS, titta gärna in här och berätta hur det går för dig, är så tråkigt när man engagerar sig och sen inte får veta hur det går. Finns många med samma dilemman, som vill veta om en förändring, åt ena eller andra hållet, ens är möjlig. Som behöver höra resultatet av beslut och inte bara frågeställningen.

    Tack för att du ändå delar med dig och lycka till i dina beslut.

Svar på tråden Är detta otrohet? Fetish/Dejtingsidor