Inlägg från: Anonym (Kvinna36) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna36)

    Kan inte få orgasm via penetrering

    Jag har samma problem och det har i många år gjort mig ledsen. I dagens läge har jag som tur accepteterat att det är så min kropp fungerar. När jag läste upp om ämnet märkte jag att den största delen kvinnor inte kan komma av enbart penetrering. De som kan komma av det är undantagena och inte tvärtom. 

    Istället för att lägga ner en massa tid på att fundera hur du kan komma genom penetrering kanske du och din partner kunde ha mera glädje av att komma på ställningar och sätt som ger dig klitoris stimulands medan ni har sex.  Glad

  • Anonym (Kvinna36)
    Anonym (hepp) skrev 2019-06-06 10:41:30 följande:
    Nä, bortsett från några sekunders strykningar så nej. Gillar att kolla på porr men blir störd av att det är så svårt att hitta film där det går till som när man har bra sex på riktigt. Analsex med bara penetrering t ex där tjejen gnyr som om hon är helt nära att komma bara genom att något nuddar där..yeah right. Analsex+smek av klittan=fantastiskt :) Och samma sak med vaginal penetrering, även om jag tycker det är extremt skönt att komma med enbart penetrering men det kräver tid och rätt person för mig.
    Jag har helt samma problem när det kommer till porr. Det mesta är så långt ifrån hur sex på riktigt är att jag bara blir störd på det. Bra porr är svårt att hitta. 
  • Anonym (Kvinna36)
    Anonym (hepp) skrev 2019-06-06 11:10:38 följande:

    Eller hur...har börjat leta efter amatörfilmer, tycker det kan vara lite bättre. Men vanlig porr hade ju gått att göra så himla bra...inte lika mkt fula sillisar och mer upphetsande fokus på allas njutning. Menar att en del porrskådisar kan vara snygga och fysiskt skillade men är så konstigt att ta bort det där man själv gör för att få de sköna orgasmerna man är van vid. Ny karriär - p-rulleproducent? :)


    Jag kollar också en hel del amatör porr av den här anledningen.

    Har finns definitivt en karriärmöjlighet. :)
Svar på tråden Kan inte få orgasm via penetrering