• IceKitten

    Vi fick en dotter - hade sett fram emot en pojke

    Anonym (Jo) skrev 2019-06-12 07:00:52 följande:

    Sant, men var är de förstående inläggen i den här tråden? Håller med en annan om att det är en viss skillnad mot alla ?fick ingen dotter?- trådar...


    Jag är en av de som vanligtvis brukar säga att man inte kontrollerar sin känslor men med kommentarer som "Det spelar den roll att jag inte vill ha ännu en tjej. Jag vill helst ha en kille framför en tjej, jag skulle hellre ha en kille istället för två flickor." och "Fan vad trött man är på detta. Och så ska man springa runt och hålla god min och låtsas som att man är överlycklig nu också bland alla släktingar och vänner." så är det svårt. Det är ok att önska ett visst kön och även att bli besviken men det måste ju ändå finnas en viss gräns. Jag ville verkligen ha en tjej så jag tog reda på könet vid RUL. Det var en kille, så då såg jag till att bearbeta detta tills innan födelsen så att jag skulle kunna glädja fullt ut när han väl föddes. Nästa barn kommer jag nog inte ta reda på könet för det spelar verkligen noll roll numera.

    Men att säga saker som att han hellre skulle ha en pojke än sina två döttrar.. det är inte vackert.
  • IceKitten
    Anonym (missat något?) skrev 2019-06-13 09:07:01 följande:

    Jag ser ingen skillnad på TS inlägg jämfört med de otaliga kvinnor som beklagat sig att de inte vill ha en kille? Får inte denna mening till annat än att han älskar sin dotter och kommer älska sitt nya barn med. Men att han önskar att (bebisen i magen) vore en kille.


    "Det spelar den roll att jag inte vill ha ännu en tjej. Jag vill helst ha en kille framför en tjej, jag skulle hellre ha en kille istället för två flickor"

    Detta är problemet. Inte det faktum att han ville ha en pojke utan att han uttrycker sig på ett sådant sätt att han skulle, om det var möjligt, byta ut sina döttrar mot en son. Jag skulle aldrig i livet byta ut min son mot en dotter, jag skulle inte ens tänka tanken.
  • IceKitten
    Anonym (FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!) skrev 2019-06-14 13:23:25 följande:

    Jag skulle hellre ha en pojke än 10 flickor och 10 miljarder dollar på det. 


    Är du uttråkad? Jag rekommenderar Netflix eller YouTube. Good Mythical Morning är en utmärkt kanal för lite lätt underhållning.
Svar på tråden Vi fick en dotter - hade sett fram emot en pojke