Inlägg från: Anonym (Övertänkaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Övertänkaren)

    Känslor för kk?

    Tja!

    Som titeln lyder är jag rädd att jag ev är påväg att få känslor för mitt nuvarande kk. Självklart kan inte någon på internet svara på vad jag eller han känner haha. Jag undrar snarare om ni fått känslor för ett kk nån gång och hur fet gick då?

    Har träffat min kk ca 2 gånger i veckan i en månad och sovit över de gånger vi setts på kvällen. Vi har mellan ?omgångarna? tagit paus från sexet och lagat mat, myst, sett film eller snackat om allt möjligt. Har känts svinbra då vi klickat både inne och utanför sängkammaren. Har aldrig tänkt tanken att det skulle utvecklas till nåt mer förens några dagar sedan när jag började tänka på honom mer och mer och inte bara på vårt sex (vilket dessutom är det bästa jag haft). Så är nu rädd att jag kommer få känslor om jag fortsätter träffa honom.

    Så mina frågor är om ni kan känna igen er i situationen och om ni isåfall har några tips till en förvirrad brud. Är det dessutom dumt att fortsätta ses om jag är påväg att ev få känslor för honom? Vi har som sagt bara setts i en månad så kär är jag definitivt inte men är rädd att det ska byggas på.

    Sorry för flummigt inlägg, tacksam för alla svar.

  • Svar på tråden Känslor för kk?
  • Anonym (Övertänkaren)

    Tja!

    Är nu tillbaka ca 4 månader senare. Mina ?känslor? för snubben försvann och vi snackade om vår relation några veckor efter att jag skrev mitt förra meddelande. Han ville inte ha en relation, med någon, men han ville fortfarande ses vilket vi fortsatte göra. Senaste 2 månaderna har vi inte setts lika mycket pga att schemana krockar samt att bi båda prioriterat annat. Det har varit lite annorlunda under den senaste 1,5 månaden ish. Sexet har varit lika nice och har kommit naturligt. Däremot så har vi inte umgåtts lika mycket. Innan har vi oftast gjort saker tillsammans innan/mellan vi legat innan vi kört en till omgång så att säga. Han har dock börjat vara mer ?gullig? igen vilket han var mycket innan vi pratade om vår ?relation?. Han ber mig kyssa honom utanför sängen utan att han vill att det ska leda till att vi går och knullar, jävlas, vill typ alltid mysa och säger att han inte vet vad han skulle göra utan mig. Men som sagt har vår relation ändrats rätt mycket och vi umgås inte alls lika mycket utanför sängen när vi ses.

    Värt att tillägga kanske är att jag träffat en annan (absolut inget förhållande) och det har känts bra men när min kk skriver så vill jag ändå alltid ses. Brukar tänka att det är för att vi har så pass bra sex och att jag aldrig haft det med andra men börjar undra om jag börjar få tillbaka känslor, har börjar tänka på honom mer de senaste 2-3 veckorna :/

    Så??????till er på familjeliv.

    1. Tror ni våra möten förändrats för att han vill skydda mig från att få känslor, för att han inte vill få känslor eller utan anledning?

    Vill verkligen inte få upp ett intresse för hnm igen för vill fortsätta ses och vill inte göra det för komplicerat.

    Återigen är inlägget flummigt som fan, my bad.

Svar på tråden Känslor för kk?