Inlägg från: Anonym (Anonymm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonymm)

    Anklagad utan bevis

    Anonym (Pelle) skrev 2019-06-16 18:32:45 följande:

    Det finns ingen grund till det hon anklagar mig för. "Alla" som anklagar nån för otrohet kommer med bevis,inte min sambo....Finns ju inga bevis!

    Hon säger nu att jag hatar henne när jag sa jag älskade henne. Äh jag vet inte,har dock rent mjöl i påsen!!


    Men hon måste ju sagt det av en anledning. Har du enbart suttit hemma då menar du? Inte varit på någon fest? Inte ljugit någon gång? Fråga henne vart hon hört det. Säg inte bara att det inte är så. Bli inte arg på henne iallafall. Det hjälper inte. Hade du fått för dig att hon varit otrogen hade du kanske inte varit så glad heller. Frågan är bara varför.
  • Anonym (Anonymm)
    Anonym (Pelle) skrev 2019-06-16 18:51:12 följande:

    Hon sa jag chattat med "massa tjejer" Jag har chattat med EN kvinna som jag oxå berättat om för exsambon.

    Kvinnan är lyckligt gift och vi har pratat om livet,relationer,problem,barn dessutom har jag berättat för min exsambo om henne. Kvinnan har erbjudit sig att ta kontakt med min ex sambo för att berätta. Jag sa nej då vi inte gjort nåt fel.

    Min ex sambo har reagerat svartsjukt innan och jag skulle nog lärt mig vid detta lag.


    Men då är det ju därför. Har du nyligen börjat prata med henne? Eller har du gjort det hela tiden? Beror ju på hur ni pratar och hur djupt och enligt dig verkar det vara rätt djupt. Inte så kul för henne kanske. Du får fundera om du gillat om hon gjort likadant mot dig. Men just otrogen måste hon ju fått det ifrån . Det finns alltid 2 sidor av allt.
  • Anonym (Anonymm)

    Tror inte heller du säger allt . Med tanke på hur du skriver blir jag med irriterad.

Svar på tråden Anklagad utan bevis