• Anonym (Undrar)

    Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?

    Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma som kanske borde vara intresserad av att hitta en bonuspappa till sitt barn?

  • Svar på tråden Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Undrar) skrev 2019-06-18 08:59:30 följande:
    Ja vad vet jag, hon frågade mig om jag också hade barn i bagaget och då svarade jag att jag inte har något bagage alls. Hon undrande om det betydde att jag aldrig haft en tjej. Jag svarade ja. Hon frågade då om jag inte ens hade haft sex. Jag svarade jakande och då drog hon.
    Hon drog inte för att du var oskuld. Hon drog för att du aldrig haft en relation. Att bli tillsammans med en man som aldrig haft en relation när man har barn är nog inte det bästa.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-18 09:01:25 följande:
    Precis, så är det. Erkänner du att du är oskuld, "poff".
    Du missade det andra han skrev, att han aldrig haft en relation. En sådan man vill man kanske inte ha som bonuspappa. Om han inte ens levt med en person innan hur ska det gå att leva med två varav den ena är ett barn?
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-18 11:06:50 följande:
    Så du tror att folk i allmänhet tycker att kvinnliga oskulder är lika konstigt som manliga oskulder?
    Absolut. Det finns en utbredd fördom om att tjejer sexdebuterar skittidigt och har massor av sex sedan dess. En kvinna som inte haft sex när hon är 34 anses då superweird.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-18 12:44:48 följande:
    Är man oskuld så får man inte ens chansen att ta reda på om man klickar.
    Eh... man lär väl känna varandra och blir kär innan man kommer så långt som till sex. Om du bluddrar ut att du är oskuld på första dejten är det din gränslöshet och sociala inkompetens som är problemet.
  • CitronTulo

    Menar du att en "ensam mamma" ska ta vad helst som erbjuds? Även om det inte är en man som hon klickar med bara för att slippa vara ensam, eller vadå??

  • Anonym (Undrar)
    CitronTulo skrev 2019-06-18 14:22:59 följande:

    Menar du att en "ensam mamma" ska ta vad helst som erbjuds? Även om det inte är en man som hon klickar med bara för att slippa vara ensam, eller vadå??


    Absolut inte men jag tänkte mig inte att sexuell oerfarenhet var dealbreakern.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Hmmm) skrev 2019-06-18 14:04:33 följande:

    Hon drog inte för att du var oskuld. Hon drog för att du aldrig haft en relation. Att bli tillsammans med en man som aldrig haft en relation när man har barn är nog inte det bästa.


    Hon gick inte när hon fick reda att jag aldrig haft en relation. Det var först när hon fick reda på att jag aldrig haft sex. Tänker att om det bara hängt på att jag aldrig haft en relation så hade hon rest sig då. I så fall är ju min ev sexuella bakgrund ointressant.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-18 12:45:54 följande:
    Så är det. Hon som dissade mig frågade och jag svarade ärligt. Nu har vi lärt oss vår läxa.
    Hon frågade också om du haft en relation. Det var ditt nekande svar på den frågan som var det avgörande! Förstår du inte det?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (O) skrev 2019-06-18 13:05:43 följande:

    Ja, dra en vit lögn i stället. Det gör många åt andra hållet och säger att de har varit med färre än de egentligen har.

    Jag gillar inte heller ons men i ditt fall kan det ju vara bra rent mentalt. Det verkar påverka din självbild alldeles för mycket och då är det bättre att bara få det gjort. Första gången är sällan så där speciell som många önskar ändå.

    Har du testat renodlade sexsidor? Det finns säkert kvinnor som skulle tycka att det vore intressant att ta en mans oskuld som en sexgrej. Det kanske inte är vad du önskar dig men då slipper du ha det här problemet när du träffar en kvinna som du verkligen vill vara med.

    Jag träffade en man i 30-årsåldern som bara hade haft en kvinna före mig. Jag kunde förstå varför eftersom han var rätt blyg. I övrigt var han som vilken man som helst. Han var lite tafatt i sängen i början men det blev bättre ganska fort. Jag tyckte inte att det var en stor grej och det tyckte inte han heller, vilket jag tror var avgörande. Han hade bra självförtroende och lät inte den ringa erfarenheten definiera honom.


    Jag har lärt mig att jag ska dra en lögn nästa gång. Men det var omöjligt för mig att inse från början.

    Jag har provat sexsidor för några år sedan bra för att försöka få lite sexuell erfarenhet men hittade ingen. Inte heller någon som specifikt ville ta en oskuld.

    Bra om du inte tycker sexuell erfarenhet spelar roll. Hoppas fler är som du.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Alltid) skrev 2019-06-18 12:58:29 följande:
    I mitt fall var det så att hon tyckte jag var trevlig och vi skulle ses. Tills hon fick veta att jag var oskuld. Kanske inte hade klickat om vi hade setts. Men hade jag ljugit så hade jag åtminstone fått chansen.
    Du pratade om sexuella erfarenheter innan ni ens träffats? Känns ju oseriöst. När ska män lära sig att man måste ha en seriös relation först.
Svar på tråden Varför duger inte en manlig oskuld för en ensam mamma?