Inlägg från: CitronTulo |Visa alla inlägg
  • CitronTulo

    Hånade jag andra genom att säga att jag vill gå ner i vikt?

    Anonym (Ts) skrev 2019-06-19 08:13:40 följande:

    För mig är det samma sak som att påpeka andra saker gällande utseende. Jag jobbar på en kvinnodominerad arbetsplats där flera ständigt pratar om att de måste fixa sina naglar för att de är så vidriga (jag har aldrig fixat naglarna), personen som tog illa upp har ett par tillfällen sagt åt mig att jag måste göra något åt mitt hår (hon har väldigt vackert hår själv som alltid är stylat).

    Någon har pratat om att hon vill operera brösten för att de är så hängiga (kan meddela att mina bröst är hängigare än hennes).

    Förstår inte skillnaden om jag då nämt att jag själv vill gå ner lite i vikt...


    Håller helt med dig TS! Vad skulle man kunna prata om, någonsin, om man hela tiden skulle behöva tänka på att censurera sig själv och vara rädd för att kränka någon? Om jag pratar om mina barn så kan jag kränka någon som inte kan få barn, om jag pratar om min bil så kan jag kränka någon som inte har råd med bil eller som inte har lyckats tagit körkort! Nu hård drar jag detta.. men det är principen det handlar om!
    Har själv lyckas kränka en (eller kanske flera) överviktiga personer då jag uttryckte vid något tillfälle att jag skulle vilja gå upp i vikt då jag är väldigt smal, det fick man visst inte heller säga..
  • CitronTulo
    Anonym (Lilja) skrev 2019-06-19 10:16:53 följande:

    Vad är det som gör att du måste tala om för dina kollegor att du vill gå ner i vikt?


    Tror inte att TS "måste" någonting.. men man pratar väl om både det ena och det andra på fikarasten/lunchen med sina kollegor?? Det är väl inget konstigt?
Svar på tråden Hånade jag andra genom att säga att jag vill gå ner i vikt?