• Anonym (Hmm?)

    Aj, mitt ex har träffat en ny!

    Du ville vara "fri"? Det är så här världen funkar. Lämnar man någon så finns andra som är beredda att ta över. Jag har flera exempel där både män o kvinnor har velat ta "paus" från ett förhållande för att få vara "fria" och sedan reagerar precis som du... Karma is a bitch.

    Om alla som separerar lite lättvindigt skulle lägga mer energi på kommunikation och ömhet i pågående relationer så skulle inte Sverige vara världsledande i skillsmässostatistiken. Sedan har jag inget ont att säga om de som separerar av förklarliga orsaker. Men ganska ofta hamnar man i ett läge där man upptäcker att friheten eller det nya förhållandet inte är bättre än det förra. Gräset är oftast inte grönare på andra sidan. Det gäller att gödsla och få den egna sidan att blomma.

    Kram på dig TS. Du kommer att hitta en bra karl själv. Var inte ledsen. Sedan kan jag väl tycka att det är småaktigt att han blockar dig men det kan vara lugnast från början i den nya relationen.

  • Anonym (Hmm?)
    Anonym (Kvinna, 26) skrev 2019-06-23 20:51:54 följande:

    Jag förstår och håller med. Jag vattnade och vattnade men han vattnade inte tillbaka och fick mig verkligen att känna mig så jäkla oviktigt gång på gång. Detta resulterade i att jag tappade hela mig själv och mådde allmänt dåligt. Ledde till en längtan att vara "fri" och hitta mig själv igen. Så, ja det du säger är sant men samtidigt känner jag att jag gjorde allt. 


    Men då gäller det och fokusera på det. Han vattnade inte. Du hittar en som är bättre. Du är ung. Vi killar mognar med åren. Är långt efter er tjejer i detta. Efter 30 börjar bitarna falla på plats. Då förstår killar att uppskatta bra tjejer o kvinnor....
  • Anonym (Hmm?)
    Anonym (Kvinna, 26) skrev 2019-06-23 21:07:59 följande:

    Är det så? Jag känner att åldern börjar stressa mig med tanke på barn, hitta den rätte osv. Är 27 år gammal och han är 29. Just nu känns det som om jag aldrig kommer hitta någon...


    Du kan vara lugn. Du kommer snart att träffa den rätte. 27 år... Det kommer att gå bra!
  • Anonym (Hmm?)

    Anonym kvinna 26:

    Bry dig inte om vad folk skriver. Släpp detta. Som jag skrev tidigare. Du kommer att hitta en bättre kille. Din tid kommer. Fokusera på allt som är positivt med att inte vara ihop med honom. Kom ihåg hans dåliga sidor. Lyft dig själv. Fokus på att bara göra positiva saker.

    Snart dyker drömprinsen upp.

Svar på tråden Aj, mitt ex har träffat en ny!