Inlägg från: Anonym (Missfall) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Missfall)

    Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm

    Miluci skrev 2019-06-29 20:27:11 följande:

    Är fortfarande väldigt ung så min ålder kan inte påverka fertiliteten än på några år :) Du har faktiskt fel då vissa fertilitetskliniker rekommenderar Bisolvon innan dem går vidare med tex insemination :) du kan läsa om de på nätet!

    Sedan används även rosenrot för att hjälpa inom fertiliteten! Det har forskats kring detta och flera kvinnor med pcos fick tillbaka sin ägglossning med hjälp av rosenrot :) Det står även mera om det på nätet :)


    Jag har vart gravid 4 gånger.

    2 gånger naturlig väg som tog sig på 1:a och nu är jag gravid för 4:e gången vilket tog sig på första.

    Dock försökte vi 2 gånger med 3:an men det tog sig inte. Då jag var väldigt förkyld och sjuk under större delen av vintern så jag använde bisolvon pga slemhosta. Helt plötsligt var jag gravid men fick missfall i v.6.

    Nämnde för läkaren att jag hade tagit Bisolvon under en tid och han menade på att då jag har lätt till att bli gravid så kan bisolvonen ha påverkat min slemhinna negativt och ägget kanske inte fäste som det skulle.

    Jag personligen håller mig undan från olika huskurer och vill inte sitta och förespråka det på ett forum utan låter istället en läkare råda till det som har kunskap.

    Men kul att det ändå har lyckats för dig med de olika preparaten :)
  • Anonym (Missfall)
    Anonym (Why) skrev 2019-07-02 10:54:49 följande:

    ?Står om det på nätet? oki, är det något som är forskat på och publicerat i någon vetenskaplig tidskrift? Inte vad jag kan hitta? Du kan ju hitta all möjlig skit på nätet, det betyder inte att det är sant. Källkritik är viktigt i dagens samhälle. Du kan googla det, det står på nätet ;)


    Vissa läkare menar på att exempel bisolvon kan tunna ut livmoderslemhinna. Kvinnor som det har tagit tid för har provat det och om det beror på tajming eller att bisolvonen verkligen tunnar ut finns inget bevis för men somliga läkare menar att vill man kan man testa men det är liksom ingen garanti eller vetenskapligt bevisat för då skulle alla barnlösa kvinnor som har tjock slemhinna springa och köpa mirakel kuren bisolvon.

    Jag tog bisolvon under en period när jag var sjuk och jade slemhosta men jag fick missfall. Om det beror på bisolvonen vet jag inte, det är ju ändå vanligt med missfall men man ska ju inte ta bisolvon när man är gravid.

    Så när läkare menar på - testa bisolvon - så är det mer liksom upp till en själv.

    Jag tror onte det finns direkt forskning på det, jag har iaf inte hittat länkar till det. Och som sagt - tror bisolvon skulle vara lite dyrare om man mirakulöst kunde bli gravid
Svar på tråden Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm