• Minmillis

    Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm

    Anonym (Why) skrev 2019-07-02 10:54:49 följande:

    ?Står om det på nätet? oki, är det något som är forskat på och publicerat i någon vetenskaplig tidskrift? Inte vad jag kan hitta? Du kan ju hitta all möjlig skit på nätet, det betyder inte att det är sant. Källkritik är viktigt i dagens samhälle. Du kan googla det, det står på nätet ;)


    När min syster o hennes gick på Carl von linne runt år 2014 blev hon frågad av läkaren om de ville delta i en studie om bisolvon. Hon skulle ta Bisolvon dagen innan återförandet samt samma dag. Bisolvon är slemlösande och de vill se om det kunde hjälpa. Vissa kvinnor har nämligen segt sekret som gör att spermierna inte kan ta sig fram. Hon blev gravid första gången hon använde bisolvon och läkarna trodde hon hade för tjockt slidsekret för att ägget skulle fästa.

    Bisolvon är ingen mirakel kur för att anledningen till att man har svårt att bli gravid är olika från par till par. Men har man problem med för tjockt slidsekret kan bisolvon mycket väl anses som mirakel kur för just den kvinnan då de kan vara lösningen för att kunna bli gravid
Svar på tråden Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm