• Sheltielife

    Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm

    Jag hade problem med mina flytningar. Fick aldrig de omtalade äl flytningarna som alla pratade om även fast jag hade positivt på ägglossnings test och bra temperatur kurvor. Månad efter månad men inget hände. Men så nämnde min granne som är barnmorska att jag skulle prova bisolvon. Jag tänkte att jag inte hade något att förlora så provade! Jag åt full dos och den månaden fick jag äl flytningar för första gången i mitt liv! Inte lite flytningar heller.. blev så blött att jag fick torka bort lite av de vid sex! Haha. Blev även gravid på första försöket med bisolvon (a) så även om de inte finns massa vetenskapliga studier bakom så är min uppfattning att de verkligen hjälper!

  • Sheltielife

    Jag tog 3 tabletter om dagen från mens till ägglossning! (Tog inte tablett dagen jag fick temperatursökning) En på morgonen, en mitt på dagen och en på kvällen. När de närmade sig ägglossning kom flytningarna o precis vid själv ägglossningen va jag super våt av alla flytningar haha. Kombinerade också med rosenrot. Precis de skadar inte att prova!

  • Sheltielife
    Mima93 skrev 2019-07-04 06:04:17 följande:

    Detta låter ju fantastiskt! Jag har nu provat rosenrot i två månader och kombinerade även med bidrottningsgelé nu senast. Tyvärr kom mensen ändå :( Hur mycket och när tog du bisolvon? När i menscykeln började du ta och när slutade du? Kan ju inte skada att prova.


    Glömde citera haha
Svar på tråden Rosenrot, bidrottningsgele, munkpeppar mm