Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Hur ska jag lita på honom?

    Fast du kommer ju aldrig kunna lita på honom oavsett vad någon säger, det du gör här är försöker få andra att övertyga dig om att du kommer kunna lita på honom trotts att du innerst inne inte gör det. Trycka ner dina känslor och lägga locket på. Vem vi litar på avgörs av hur personen är, vad de gjort, hur de tänker. Och det kommer inte förändras av den här tråden. Så valen du har är att fortsätta känna såhär så länge ni är ihop eller gå.

    Och av vad du skriver i din trådstart så verkar det som att du tänker vara kvar med honom oavsett vad så vad mer kan man säga?

    Lycka till....

  • Anonym (sådär)
    Anonym (Anonyma jag) skrev 2019-07-01 12:13:51 följande:

    Tack för svar. Sant som du skriver. Känns som att det kommer bli mer eller mindre jobbigt vilket som. Jobbigt att va med någon och inte känna att man kan lita på den, men också jobbigt att lämna någon man verkligen tycker om av den anledningen och att det sen visar sig att personen ändå varit helt ärlig med en under tiden man varit tillsammans... det är väl så jag tänker, tänk om han är oärlig, men å andra sidan, tänk om han är ärlig...


    Fast du kan inte utgå ifrån... tänk om, du måste utgå ifrån vad du känner nu, "tänk om" är fiktivt vad han gjort och vilken reaktion det orsakade hos dig är faktiskt. Och det du ska ta beslut från är verkligheten inte fiktiva kanske.
Svar på tråden Hur ska jag lita på honom?