Inlägg från: anonnona k34 |Visa alla inlägg
  • anonnona k34

    Detta är slutet på ett långt förhållande?

    Klimat Apokalypsen skrev 2019-07-04 11:02:13 följande:

    Har du berättat hur du känner? Frågat henne hur hon känner? 


    Ja många gånger och hon ser inget problem med hur vi har det
  • anonnona k34
    Klimat Apokalypsen skrev 2019-07-04 12:00:56 följande:
    Vad säger hon när du berättar hur du känner då?

    Hur ofta vill du att ni har sex och hur mycket fysisk närhet känner du att du behöver? 

    Vilken av sakerna känner du är viktigast för dig och fattas dig mest? Sexet eller fysisk närhet? 

    Du skrev innan att hon alltid tror att det ska leda till sex när du rör vid henne trotts att det inte är vad du tänkt. Kan det vara så att efter ett tag så utvecklas det till att du trotts allt vill ha sex även om det inte var din intention från början?

    Har hon tagit sig ur sin depression? 
    Precis som jag skrev innan (upptäckte att jag kört från anonymt konto först) så ser hon inget problem alls med hur vi har det nu. För mig är den fysiska närheten alla viktigast men toppen av fysisk närhet och kontakt är för mig ändå när man förenar varandra tillsammans vid sex. Sedan behöver inte det betyda att det måste vara penetrerande sex på något sätt utan mer sammankopplade med varandra och ge varandra massor av njutning
     
  • anonnona k34
    Klimat Apokalypsen skrev 2019-07-04 12:34:42 följande:

    Ja det var just det jag tänkte. Du säger att du vill ha fysisk närhet men den ska innefatta sex. Då säger du inte hela sanningen när du säger att du bara vill ha fysisk närhet. 

    Problemet är att kvinnor har svårt att gå från att inte ha haft någon sex alls på länge till bara pang på. 

    Uppvakta henne. Ha tålamod. Sitt bredvid henne i soffan och krama henne varje kväll i kanske tre dagar eller så, utan att förvänta eller försöka pusha fram sex på dina villkor innan hon har fått en möjlighet att vänja sig vid tanken. Dag nummer fyra så kan du komma hem med blommor och en flaska vin ni kan dela på på kvällen och så pratar du om hur snygg hon är och hur du har saknat att ha sex med henne. Inte på något bedjande sätt utan erotiskt. 

    Upp till bevis. Förför din kvinna. kodordet är långsamt. Värm upp henne i tre dagar eller något. 


    Då utrycker jag min annorlunda. Jag menar att fysisk närhet är superviktig och att jag anser att sex i alla dess former tillsammans med någon är det närmaste man kan komma någon annan i form av fysisk närhet. Men med det menar jag inte att bara för att jag vill ha fysisk närhet förväntar jag mig att det ska eller måste leda till något sexuellt.

    Även detta har jag rakt och tydligt pratat med min fru om med ungefär samma svar som innan.
  • anonnona k34
    Anonym (Fröken Lind) skrev 2019-07-04 13:34:59 följande:

    Hej ts!

    Jag befinner mig i en liknande situation, fast på din frus sida.

    Och anledningen till att vi inte längre är intima, min sambo och jag beror på jag faktiskt inte kan attraheras av hans kropp längre. Han har gått upp omkring 20 kg sedan vi träffades för tio år sedan och han var överviktigt redan då.

    Men förutom det, har han det senaste åren även börjat tappa sitt tänk kring kläder och hygien. Jag får tjata på honom att han skall sköta sin hygien (duscha, tvätta håret och borsta tänderna, klippa sig och hålla skägget i schack) och dessutom går han med fläckiga och trasiga kläder. Han luktar illa och är oftast väldigt allmänt ofräsch utom just när jag tjatat rejält ett par dagar.

    Så ts, ta en titt på dig själv också. Hur är du? Nu menar jag inte att du måste vara superslimmad och tränad, men håller du dig fräsch och "hel och ren"? Måste hon tjata på dig?

    Det finns inget som är så avtändande som 1) krav (outtalade likaväl som uttalade) på sex samt 2) att man tvingas tjata på sin partner om det mest basala.


    Hej.

    Visst jag har fortfarande några kilo kvar tills jag är nöjd med min vikt och den jobbar jag således med. Jag har ett jobb som kräver att jag är som man brukar säga hel och ren och det är en tanke som jag alltid eftersträvar även i hemmet. Så just i den delen ligger inte någon problematik.

    Angående sexet så skulle jag inte stå ut med tjatsex eller tjat öht det känns som att det skulle vara som att våldföra sig på den andra.

    Jag har frågat vid några tillfällen vad som är hennes tankar och känslor om situationen men aldrig riktigt fått ett tydligt svar utan snarare undanflykter i stil med ser du inte att jag är upptagen med att göra ditt eller datt. ( nej det är inte bara hon som gör något i hushållet utan jag gör det mesta förutom att vika tvätt för det är hon galet duktig på och det är något hon tycker om att göra. Annars är det jag som hämtar och lämnar barn och allt annat
  • anonnona k34
    Anonym (Halv) skrev 2019-07-04 18:19:44 följande:

    Nej det är det inte.

    Orkar inte läsa hela tråden igen men nog ville ts ha intim kontakt, som i sex, djupa tungkyssar och liknande? Rätta mig om jag har fel.

    Jag har levt i ett förhållande utan sex i ganska många år och ingen av oss lider någon nöd.

    Ja, vi har pratat om det och sambon vill leva med mig även om han inte får sex. Det har vi inte haft de senaste fem åren.


    Det behöver knappast vara djupa tungkyssar eller sex utan intimitet öht. Kramar, hålla hand på stan, ligga i soffan och hålla om varandra framför tvn, en godnatt puss etc. Den typen av fysisk närhet är det jag menar.
  • anonnona k34
    Klimat Apokalypsen skrev 2019-07-04 18:34:55 följande:

    Nej man det var ju just det som var problemet. Han sa att han var ute efter närhet men efter det så sa han att sex ingick i det. Det är där kommunikationsmissen mellan honom och hans fru uppstod. Kvinnor brukar se närhet och sex som två skilda saker. 

    Hans fru sa att hon inte ville ha sex just då och han svarade med att han bara vill ha lite närhet. Förstår du vad jag menar? 

    Givetvis är sex viktigt och de kan fortfarande hitta tillbaka till det men då är det viktigt att de båda förstår vad den andre säger. 

    Hade jag sagt till min sambo att jag inte kan/vill ha sex just nu och han hade svarat att jag bara vill ha lite närhet och sedan börjat med förspel direkt efter ändå då hade jag ju blivit irriterad. Hänger du med?

    När båda talar samma språk så brukar man kunna lösa det men inte när man använder ett annat ord än man menar. Närhet är närhet och sex är sex.


    Hur jag menade exakt svarade jag på i inlägget ovan ditt.

    Jag har så många gånger berättat och visat med handling att jag menar det jag säger och helt utan baktankar på något sätt men det känns som att min fru slår dövörat till och antingen inte vill lyssna på det eller så är det så enkelt att hon inte förstår jag vet inte. Har frågat några gånger men får aldrig ett konkret svar utan det känns lite som ett ämne hon inte vill tala om.

    Jag håller med dig helt i att närhet är närhet och sex är sex. Lite så jag försökte beskriva vad anser i mitt förra svar.
  • anonnona k34

    Hej allihopa som svarat och kommit med tips och råd stort tack till er alla!

    Jag och min fru har haft en barnfri vecka där våra barn är iväg med farmor och farfar och de ska vara iväg nästa vecka med.

    Under hela förra veckan fram tills igår när det bara varit vi hemma har jag inte ens fått ett god morgon eller hej när vi kommit hem efter jobbet och liknande. Jag har föreslagit aktiviteter som inte går att göra när barnen är hemma för att få till lite mer vikänsla men helt utan respons. Att bara få en total tystnad och bli helt ignorerad var droppen för mig.

    Igår berättade jag för min fru att nu ger jag upp och att jag vill att vi ska skiljas. Hennes reaktion var ett jaha... THATS IT!

    Idag krävde jag att hon och jag skulle sätta oss ner så vi åtminstone kan börja planera för våra barns framtid och hur vi gör med boende. Hon har inte de ekonomiska medlen för att bo kvar i vår nuvarande bostad(hyresrätt) men det har jag. Så sagt och gjort ska jag bo kvar här och hon flytta ut. Barnen går på skola i närheten av vår lägenhet och de kommer fortsätta gå i den. Så barnen kommer hädanefter bo hos mig på heltid och hon ska ha dem varannan helg.

    Jag känner en stor lättnad just nu men en enorm sorg och tomhet ????

Svar på tråden Detta är slutet på ett långt förhållande?