Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Göra abort för att rädda förhållandet?

    Finns inga garantier för att erat förhållande kommer bli bra igen bara för att du gör en så sen abort. Kan dessutom bli så att du kommer må jätte dåligt efteråt pga du egentligen inte vill. Låter nästan som du blir tvingad för att behålla din sambo som egentligen inte ens vill ha barn och att göra abort då risker att du kommer tycka illa

    om din sambo. Vill du ha barn så behåll och hoppas på det bästa. Din sambo kanske efter detta inte kommer vilja ha barn senare heller och då lär det ändå inte hålla om du inte är villig att ge upp barn för hans skull..Han är ändå 35 och vid den ålder borde man ju ändrat sig om man ni vill ha barn. Du är redan gravid och ganska långt gången också så då är det ju verkligen ?onödigt? att göra abort om du ändå känner dig redo för barn.

  • Anonym (L)
    Caaroliine skrev 2019-07-09 11:53:41 följande:

    Jag har bestämt mig för att inte göra abort. Jag kommer fullfölja detta. Med eller utan honom. Vi beslutade tillsammans att behålla och att han känner panik nu är väl hans sätt att hantera denna förändringen. Eller så får han lämna. Jag hoppas på att han landar i detta, då jag själv tänkte sluta oroa mig och börja glädjas åt den här graviditeten istället. Bebis mår inte bra av att jag är orolig. Sen att han beter sig lite som en skitstövel nu får jag försöka se genom fingrarna. Det är hans sett att hantera sin ångest. Jag får nog bara låta honom vara och låta honom hantera sina känslor och ta tag i det själv.


    Alltså förlåt men NEJ han har ingen rätt att bete sig som en skitstövel. Hantera sin ångest gör man genom att söka hjälp. Börja med att gå till vårdcentralen för att få remiss till psykolog eller något sånt. Han behöver få hjälp med sin ångest innan barnet kommer.
Svar på tråden Göra abort för att rädda förhållandet?