Inlägg från: Gasellen87 |Visa alla inlägg
  • Gasellen87

    Hjälp mig reda ut det här..

    Jag var inne på ett tidigt vul och då mätte de fostersäcken som motsvarade 6+1men man hittade inget foster. Utan bara gulesäck (mättes till 5+5) och fostersäcken. Fick komma tillbax 13 dagar senare. Och då såg man foster med hjärtslag motsvarande v 7+5. Är säkert olika men på mig syntes inte mer än fostersäcken och gulesäcken i den veckan. Andra ser ju hjärtslag i v 5+.

    Fick du tid för uppföljning?

  • Gasellen87

    Jag tänkte oxå på det, hela tiden! Jag hade dessutom småblödningar till och från vilket va anledningen till att jag ens åkte in. Försöker att tänka att de inte finns några garantier för något i livet och att föröska njuta av familjen istället för att tänka så mkt. Väntar oxå tredje barnet. Är i v 10 nu, så är fortfarande osäkert.

  • Gasellen87

    Som sagt tror jag det är vanligt att man inte alltid kan se foster så tidigt. Min läkare sa att allt stämmer med tiden runt 6+1 och att det troligen ör för tidigt att se fostret. Hon skrev ändå ut en ul-bild och sa grattis. Så bra bemötande. Sen va jag ju ändå orolig att det inte skulle finnas något vid nästa ultraljud.

    Jag mår illa mer eller mindre dygnet runt, ömma bröst och konstig mage. Men jag har haft ett ma så vet att man ändå inte kan ta något för givet oavsett mående. Och alla mår ju inte illa.. det är ju liksom inte ett tecken på att det skulle vara något fel.. okänslig läkare känns det som.. de borde veta att det kan vara för tidigt att se.

Svar på tråden Hjälp mig reda ut det här..