Inlägg från: Anonym (Helena) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Helena)

    BF April 2020

    Jag plussade i torsdags och BF just nu är 29 april! :) Men iochmed att det är mitt första barn så lär det väl ske i maj istället, haha. Men hoppar in här just nu! :)

    Hörde av mig till BM idag och fick inte tider förrän i vecka 13.. Låååångt kvar ju! Är bara i vecka 6 nu (5+4)..

    De symptom jag har just nu är tunga ömma bröst som blivit större, en enormt bubblig och uppsvälld mage, obehag när jag har byxor eller tillochmed täcke över magen, fruktansvärt törstig och hungrig och så detta kissande som började typ idag.. Sprungit på toa 10 gånger bara idag känns det som. Tack och lov inget illamående alls eller trötthet än! Men det är ju lång tid kvar, haha..

  • Anonym (Helena)

    Glömde ett symtom som är enormt jobbigt.. Dessa flytningar! Får på riktigt byta trosor 2-3 gånger per dag.

  • Anonym (Helena)
    Gameofthrones123 skrev 2019-09-03 11:44:44 följande:

    Jag har blödigt i 15 dagar nu. Värk i både mage och rygg till och från. Mängden blod varierar också men det är rött och färskt. Var på Vul imorse och kunde konstatera att blödningen kommer inifrån livmodern men inte mer exakt än så. Embryot är kvar och enligt mätningar befinner jag mig i 6+3 (6+5 enligt mens) men hon såg inga hjärtslag och kan inte säga hur det kommer gå. Det kan vara för tidigt för att se det så ska tillbaka om en vecka igen... det här är utan tvekan de mest jobbiga jag varit med om..


    Men fyfan, så hemskt :/ stor kram!
  • Anonym (Helena)
    Mischa123 skrev 2019-09-09 14:36:32 följande:

    Vad har ni andra för symtom? Jag är i ca v.7-8 (hade ingen mens innan så kan därför inte räkna ut exakt vilken vecka) och är rädd att jag har för lite symtom? Det jag känner hittills är extremt ömma bröst, kraftig molvärk (speciellt på nätterna) växlar mellan att svettas som en gris till att frysa så jag behöver klä på mig samt en del humörsvängningar. Men jag känner ingenting av den här klassiska tröttheten eller illamåendet som till och med BM varnade mig för och som alla sidor/appar skriver om så man börjar ju undra om något är fel?

    Mitt första barn och vi har inte berättat något för familjen än eftersom dom bor i en annan stad så jag har ingen att diskutera med haha :)


    Jag är också snart i vecka 8 (på torsdag). I vecka 6 hade jag ömma bröst och en eeeenormt bubblig, gasig och svullen mage! Var även vrålhungrig och åt hela hela tiden. Och så molvärken!

    Nu i vecka 7 har jag fortfarande ömma bröst, bubblet i magen har lagt sig men är enormt trög i magen istället.. Ett svagt illamående har även smugit sig på och kommer när jag är hungrig eller när jag har byxor som trycker på magen. Men mår absolut inte så illa att jag skulle vilja kräkas. Jag känner mig tröttare än normalt, men inte sådär brutalt som BM sagt att man kan bli.. Och så sover jag jättedåligt!
  • Anonym (Helena)
    Mischa123 skrev 2019-09-09 15:53:28 följande:

    Gud vad skönt med någon som har ungefär lika som mig :D Jag har ganska mycket symtom när jag tänker efter som att jag blir andfådd, är hungrig, sjukt svullen mage osv, ungefär som dig :) men blir ändå lite orolig just det där med tröttheten och illamåendet, men det är väl olika för alla kanske:)


    Jaa, men jag har tänkt liknande som dig! Känner inte riktigt igen mig i alla gravidappars förklaringar på hur man kan må! Men ändå när jag tänker efter så kommer jag ju på fler och fler symptom som jag har, haha. Men jag tror man snöar in sig lite på det där med kräkandet som är ett väldigt starkt täcken på graviditet!

    När har du första ultraljudet? :)
  • Anonym (Helena)
    Mischa123 skrev 2019-09-09 16:07:18 följande:

    haha eller hur, känner typ att ingenting stämmer så man blir lite förvirrad! :) Vi ska nog göra KUB test och som jag förstod så gör man ultraljud i v.11-13 då så det blir väl första isåfall, annars är det inte förns RUL och det är väl ganska sent, typ v.18-19? Här gör man tydligen bara ett under hela graviditeten, du då? :D


    Vi får inte göra ultraljud förrän vecka 14! Och då blir det KUB. Antar att det är rätt långa köer här just nu.. Känns ju som en evighet bort! Sen blir det nog RUL v.18-19 för oss också. Ah, vill bara se det lilla hjärtat picka!
  • Anonym (Helena)

    Vet inte om det är nytt symptom.. Men just idag hade jag fruktansvärt svårt att äta! Inget illamående, men verkligen ingen matlust.. All mat bara växte i munnen på mig. Från att ha varit vrålhungrig och ätit konstant i vecka 6 till noll matlust i vecka 7! Åh.. Jag vill kunna äta!

  • Anonym (Helena)
    jhms skrev 2019-09-12 17:24:50 följande:

    Vecka 8+0 idag och även checkat av första kräkningen! Trodde hela tiden att illamåendet skulle komma tidigare i graviditeten så trodde att antigen så är någonting fel eller så har jag turen att slippa men nu senaste dagarna har det varit lite dovt illamående av och till. Igår kändes det ganska mycket men gick över av sig själv, idag blev det värre och var tvungen att spy 2 gånger. Får se hur detta fortsätter, känns ju iaf positivt att symtomen blir fler och inte färre :)


    Åh fy! Jag gick in i vecka 8 idag och har ännu inte kräkts.. Men illamåendet har kört igång och har knappt någon aptit.. Det enda jag kan äta är mat som man tyckte om när man var liten, haha! Fruktsoppa, nyponsoppa, jordgubbskräm med mjölk, mjuka smaklösa mackor med skinkost på.. Allt annat växer i munnen och illamåendet gör att det tar stopp. Köpte hem Postafen igår men tycker knappast de hjälper.. Får väl se när första kräket kommer för mig då, uää!
  • Anonym (Helena)

    Åh, vad nojig jag blir.. Jag började må illa för några dagar sen (slutet av v.7) och hade ingen aptit. Nu är jag i några dagar över v.8 och illamåendet är som bortblåst sen i förrgår.. Har fått tillbaka aptiten men är inte sådär panikhungrig heller som tidigare. De enda symtom jag har är ömma tunga bröst och ont i baksidan av bäckenet och i ländryggen. Annars är allt som normalt! Så nojig att nåt ska ha hänt. Nästan så jag vill ha tillbaka det där hemska illamåendet :/

  • Anonym (Helena)
    Anonym (S.J) skrev 2019-09-22 12:12:50 följande:

    Hej! Har bf 20 April 2020, är i 9+5 nu. Illamåendet är värst, blir inte bättre med varken armband eller receptfria tabletter mot illamående. Blir galen ???? funderar på om de verkligen är värt allt och om jag verkligen kommer klara av detta när jag mår så himla dåligt ????


    Åh, känner verkligen igen de där känslorna! När jag mår som sämst ligger jag verkligen och tänker: Är det här värt det? Ska man må såhär? Hur fan orkar man?!

    Men antar att allt det där är glömt om 7 månader.. :)
Svar på tråden BF April 2020