• HanSof

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Jag är gravid i vecka 8 (7+3) med första barnet.

    Har inskrivning hos barnmorskan den 23/8. Senaste veckan har jag varit extremt trött, illamående från och till men spyr inte och nu har jag tappat aptiten helt. Blir äcklad av att bara tänka på mat eller se bilder på det! Sjukt jobbigt då det är äta som hjälper mig mot illamåendet. Någon mer som känner så?

    Börjar jobba på måndag igen efter 3 veckors semester, blir spännande att se hur det kommer gå när man mår såhär...

  • HanSof

    Jag känner dock att jag mår bättre när jag är ute och rör på mig! Mår som sämst när jag bara ligger hemma på soffan, även om det känns som att det är det enda man orkar göra. Var ute på en två timmars promenad med min sambo förut vilket gjorde susen. Nu fick jag till och med lust att äta middagen han lagade åt oss :)

    Så det kan vara ett tips!

  • HanSof

    Milow16 - Gud vad sjukt, jag kände precis likadant igår och jag är också 8+1 idag. Det kom igår kväll, små hugg på vänster sida och jag förstod inte vad det var men reagerade också på det. Nu har jag dock inte känt nått mer.. Skulle också gärna vilja veta vad det kan ha varit?

  • HanSof

    Imorse när jag vaknade och gick på toa så upptäckte jag att jag hade ljusrosa flytningar. Jag är 21+1 idag och har inte haft någon blödning eller rosa flytning under hela graviditeten, därför blev jag lite orolig. Jag tänkte att jag skulle avvakta och se om det slutade men när jag sedan kom till jobbet så var det fortfarande likadant. Vad kan det vara och bör jag kontakta barnmorskan och kolla upp detta? 

  • HanSof

    @glitterhitta - Nej det var en vecka sedan vi hade det, så det kan inte ha berott på det. Jag har inte haft ont alls och det har inte kommit något mer sen i förmiddags, så jag antar att det inte är någon fara då.

    Jag har också en väldigt livlig liten bebis där inne och jag har känt hennes tydliga sparkar/rörelser flera gånger idag, även utanpå :) vilket jag gör varje dag sen några veckor tillbaka och det är så häftigt att få uppleva det för första gången! <3

Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL