Inlägg från: Anonym (Gerard) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gerard)

    Varför är det så förbjudet att omnämna sig själv som SNYGG?

    Har stött på många som antingen överskattar sig själva, eller som måste hävda sig på ett otrevligt sätt. Sen finns det såklart de som ser bra ut som inte behöver hålla på så, men man utgår från hur det generellt är.

    På samma sätt som 20-åriga killar som tror att de är skitbra på att köra bil.

  • Anonym (Gerard)
    Anonym (hycklare) skrev 2019-08-02 22:28:01 följande:
    Men det finns också de som i sin personlighet värderar sådant högt som har behov av att uttrycka sådana åsikter och faktorer, utan att andra ska behöva lägga vikt vid och begränsa deras helhetsupplevelse. Vem bestämmer åter igen vad som är viktigt, eller förmätet?

    Visst finns det människor som tycker att de är mycket snyggare än vad du eller kanske många andra bedömer dem, men det gör ju inte deras upplevelse av sig själv mindre värd eller sann även om det blir pinsamt för dig att inte kunna ge ditt gillande. Men det är ju ditt problem och inte den andres, eller? Vem bestämmer vad som är snyggt och vem som får ingå i denna mall?
    Det blir löjligt i diskussioner där den ena genom sitt utseende ser ner på andra som denne ser som fulare, oftast används en sorts tiogradig skala som snarare för tankarna till fjortisar på mellanstadiet. Om någon automatiskt anser sig överlägsen andra för att denne tycker den är en 10a så blir det ett problem i att denne är otrevlig mot andra, otrevliga människor sprider dålig stämning.

    Personligen drabbas jag inte värre än så, jag har inget intresse av att umgås med ytliga människor som mentalt befinner sig i Klass 6b. Vackra människor med fötterna på jorden och bra personlighet umgås jag mer än gärna med dock.
Svar på tråden Varför är det så förbjudet att omnämna sig själv som SNYGG?