Inlägg från: 10oktober |Visa alla inlägg
  • 10oktober

    Gå ned 10 kg, pepptråd!

    Hej! Jag vill gärna vara med! 168 cm, väger 71,8 kg (imorse) och vill ner under 70 kg åtminstone, men gärna 65 kg! Så 7 kg vill jag ha bort.

    Försöker dra ner på sockret, få igång träningen och räkna kalorier. Målet är 0,5 kg per vecka.

    Har precis slutat med p-piller så jag kör på tills jag blir gravid är tanken :)

    Hittills idag har det blivit yoghurt med blåbär och två knäckemackor till frukost; pasta med kycklingsås till lunch. Lunchen var inte direkt nyttig men mängden var iaf anpassad.

  • 10oktober
    zey skrev 2019-08-07 12:16:10 följande:

    Hallå! Hoppar in hör jag med om det är OK :)! Väger i dags läget 68-69, och vill ner till min normal vikt på 60kg.

    Fick en depression i våras pågrund av missfall och en hel fertilitetsutredning som tog ut sina krafter på mig. Känner mig redo för att köra på och gå tankarna på annat :)!

    Går på kostschema med start i dag (började smått i helgen redan), cyklar 1 mil totalt om dagen (till jobbet och hem). Ska även försöka slänga in några yoga pass.

    Någon här som går på något speciellt kostschema? Och vad tränar ni :)?


    Inget kostschema, bara räkna kalorier här :) men träningen kan jag svara på: jag använder Försvarsmaktens träningsapp och följer ett program där. 3 pass i veckan med lite blandade övningar. Det är 1-2 konditionspass, 1-2 styrkepass och ibland 1 rörlighetspass i veckan. Dessutom blir det hundpromenader några gånger i veckan (de dagar som min man inte går med hunden).
  • 10oktober

    Här har det slarvats rejält med snabbmat och socker :( vi håller på och flyttar och gör i ordning vårt gamla hus inför övertagandet, och då är det så lätt att strunta i kosten... fördelen är ju att det blir mycket motion.

    72,1 imorse, upp 3 hg....

  • 10oktober
    zey skrev 2019-08-08 22:37:00 följande:

    Å vet precis hur det är med flytt och dålig mat! Man har ju 0 energi, allt är nedpackat.. kämpa på! 3hg är ingenting på en dag (man ökar ju under dagen). Hur ofta väger du dig?


    Nä, 3 hg är inte mycket men lite nedslående.

    Väger mig ca varannan dag, men skriver upp vikten på måndagar.
  • 10oktober

    Här går det också bra, jag har hållit mig i mina "regler" (dvs begränsad mängd kalorier och inget fika/godis m.m. som annars är min svaghet) och tränat enligt plan. Har gått ner 1,3 kg sen starten förra veckan, ligger nu på 70,5 kg. Ett halvkilo ifrån delmål 1 som är att komma under 70 :)

    Det mesta jag förlorat är såklart vatten, men det känns bra ändå! :)

Svar på tråden Gå ned 10 kg, pepptråd!