Inlägg från: Karjah |Visa alla inlägg
  • Karjah

    Gå ned 10 kg, pepptråd!

    Hej. Jag vill också gärna haka på denna tråd.

    162 cm

    69 kg

    Hoppas på att komma ner till 62 kg innan jul, har gått upp 2-3 kg nu under sommaren så åtminstone ska jag ner till 64.

    Försöker ge mig själv träningsutmaningar också. Nu är det att köra 5 intervallpass på 3 km. Sedan ska jag försöka klara 5 km på 30 min.

  • Karjah

    Ner ett kg ungefär, men det är nog mest vatten...

    Hur gör ni för att stå emot sötsug? Det verkar som att jag bara har två alternativ, inte äta något sött alls (väldigt tråkigt i längden) eller så faller jag dit fullständigt? Någon som hittat en metod som funkar över tid?

  • Karjah

    Aldrigfet - ditt inlägg är inte så peppigt, vilket ju var syftet med denna tråd. Att vara hård mot mig själv har jag testat flera gånger men det är inte så jag vill leva mitt liv, hittar hellre en positiv vinkel.

    Själv har jag just klarat ett intervallpass 6*500m med en snittfart på 05:16/km. Grymt nöjd med mig själv.

  • Karjah

    -1,5 kg på en dryg vecka! Måste vara något skumt med mätningen...

    Kampen fortsätter!

  • Karjah

    Invägning imorgon. Känner att det riskerar att ha stått stilla. Ger mig ut på en löprunda nu...

  • Karjah

    En fråga till er som kör lchf. Jag åt kolhydrat-fri frukost och lunch. På eftermiddagen blev jag helt utslagen, supertrött. Jag nallade då några chokladbitar ut barnens lördagsgodis, och kom sedan igång igen som vanligt. Det kändes verkligen som att det var kolhydratsbristen som gjorde att jag bara vill sova. Kan det vara så, och är det i så fall något som går över när man vant sig vid den kosten?

  • Karjah

    Ja, tråden lever fortfarande!

    Det går sådär, försöker hitta ett sätt att få vardagslivet att funka utan att behöva tänka för mycket. Kör LCHF-frukost och sedan lågkolhydrat resten, men det är inte helt lätt. Träffade några (män) som gått ner 10-20 kg ?bara? genom att minska ner portionerna något... funkar inte för mig.

Svar på tråden Gå ned 10 kg, pepptråd!