Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Omskuren kuk? HJÄLP!!!

    Anonym (lite olustigt) skrev 2019-08-06 13:36:18 följande:

    Min nya dejt är omskuren. Har aldrig varit med någon innan som inte haft förhud.
    Hur gör man? Blev helt ställd. Suga är väl en sak men smeka och runka??? Hur får man en sådan man lättast att komma, njuta osv? Den är väldigt estetisk att titta på och ser på sätt och vis större ut än vanliga men jag känner mig så novis??

    Måste man ha olja eller glidmedel t ex?

    Vill höra både era erfarenheter från män som är omskurna själv och från er som haft omskurna kukar förut.


    Har ni haft nån form av sex redan?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (W47) skrev 2019-08-06 14:21:18 följande:

    Min man är omskuren, ingen större skillnad tycker jag. Hans ollon är lite mer okänsligt så han vill gärna att jag använder tänderna när jag suger honom. Inte bita utan drar med tänderna över ollonet och skaftet. Jag får gärna runka honom lite hårdare. Behöver inget glidmedel alls. Så det är nog samma som med en "vanlig" kuk. Gör först, kolla reaktion under tiden.. Learning by doing..


    Hur är det vid samlag? Behöver han lite "mera" för att kunna komma då också?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Lika?) skrev 2019-08-06 14:31:37 följande:

    När jag runkar kuken på en man, oavsett omskuren eller ej, så håller jag min hand på skaftet en bit nedanför ollonet, där för jag huden fram och tillbaka och huden rör sig liksom utanpå skaftet.
    Jag håller inte uppe på ollonet/förhuden när jag runkar hans kuk.

    När jag suger, om han inte är omskuren, så drar jag tillbaka förhuden och suger på ollonet medan jag smeker/runkar skaftet. På en omskuren gör jag lika, men behöver då inte dra tillbaka förhuden.

    Men att smeka kuken fram o tillbaka/runka skaftet kan jag inte se att det är någon avgörande skillnad mellan min omskurna och min icke omskurna älskare? Skillnaden ligger väl i den lösa förhuden utanpå ollonet?

    Dock håller jag med om att den omskurna kuken i högre grad är lättare smeka och runka när vi använder glidmedel, då det är lättare låta handen glida även upp över hans ollon.
    Min omskurna älskare har ofta svårare att komma, tar längre tid på sig, vilket han säger beror på att han är omskuren och att ollonet därför är mindre känsligt (?)


    Hur gammal är din omskurna älskare? Händer det att han inte lyckas komma alls också?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Q) skrev 2019-08-06 15:09:05 följande:
    Min man har inte svårare att komma än mina tidigare pojkvänner som inte varit omskurna. Sexet tar ungefär lika lång tid och han kommer alltid. Både vid oralsex och vid samlag.

    Vissa män har ju svårt att komma helt oavsett om de har förhud. Jag tror den skillnaden är helt överdriven.
    Jag är själv omskuren men har inte haft sex, så det är intressant att höra andras erfarenheter.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Linus) skrev 2019-08-06 14:57:50 följande:
    Det är så olika. Generellt så säger man att omskurna kan hålla på längre. Men ibland när man är riktigt upphetsad så stämmer inte det, iaf inte på mig.
    Jo, jag har också hört att omskurna behöver mera tid på sig och att en del kan ha direkt svårt att komma, kanske när de blir lite äldre. Men du kan komma fort alltså, åtminstone ibland? Hur gammal är du?
Svar på tråden Omskuren kuk? HJÄLP!!!