Inlägg från: Anonym (Kåta Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kåta Stina)

    Är det svårt att tillfredsställa en kvinna?

    Som bisexuell så svarar jag att det är mer individuellt hur man får en kvinna att bli tillfredsställd än en man.

    Vet att många kvinnor säger att orgasmer inte är det viktiga utan att det är känslan av närhet och samhörighet som är det viktiga.

    Så fungerar inte jag. Har man sex är det för mig självklart att man har som mål att bli tillfredsställa och få minst en orgasm.

    Sex utan orgasmer gör mig bara frustrerad.

    Självklar säger jag som Olle Waller var och en ansvarar för sin egen orgasm. Det betyder själkart inte att det är jag själv som måste stå för stimulansen men det är jag som känner min kropp och om jag förväntar mig att en partner är tankeläsare så får jag skylla mig själv. Det är sjävklart ett samspel där man ger och tar och hjälper varandra med mer eller mindre subtila signaler om hur man vill ha det.

  • Anonym (Kåta Stina)
    Anonym (fjolligt) skrev 2019-08-07 07:08:09 följande:

    Det beror på hur bra man klickar med just den kvinnan.

    För mig krävs det all min uppmärksamhet på just en kvinna. Sen finns det tydligen män som kan tillfredsställa 2 kvinnor.

    Jag tror även att kvinnor som har sex med kvinnor kan känna sig osäkra, tycka det är lite knepigt.

    Som en kvinnlig karaktär i serien Californication säger:

    Do you know how hard it is to get a girl off? It is like disconnecting a bomb. I mean, there?s all these wires and shit down there. Who knows which one you?re supposed to cross or pull. Plus, the studies show that the female orgasm is, like, what, 99% mental. Who has time for that?!


    Ligger mycket i detta.

    Är inte hjärna och hjärta med så spelar det ingen roll hur tekniskt skicklig en kille eller tjej är det blir inte något bra sex.

    First you open My hart than you open My pussy.
  • Anonym (Kåta Stina)
    Anders 386 skrev 2019-08-07 09:25:57 följande:

     Bra! Det är mycket snack om att män är dåliga på att tillfredsställa kvinnor. Men vi måste lära oss varje individ, inget är självklart. Och då måste vi på något sätt också få signaler om vad kvinnan förväntar sig. 


    Min uppfattning är att det stora flertalet vill vara en bra älskare om man bara ger dem rätt förutsättningar. Att bara klaga är lite som att få en ny kolega på jobbet och förvänta sig att personen i fråga är fullärd på en gång.
  • Anonym (Kåta Stina)
    Tukt skrev 2019-08-07 14:23:55 följande:

    Jag tror att mycket av den där ängslan finns i sex där man försöker ge och ta ungefär lika mycket. Alltså klassisk vanilj.

    Inom dominans har man ofta, inte alltid, från start bestämt ens roll. Då är det ofta fokus på den enas njutning.

    Sedan är det såklart lite olika på om det är kvinnan eller mannen som är den undergivna.

    Själv vet ju jag att om jag har sex med en kvinna, så ger jag oralt. Då är det hon som står i fokus, och bara hon. Då kan jag ta tid på mig och läsa hennes kropp medan jag ger, för att se hur hårt, var, intensivt hon njuter av, och helt (försöka) glömma bort mina behov.


    Ligger en del i detta.

    Bara en liten inflikningar även om den är OT. Dominans och BDSM är inte inte alltid rent sexuell. Har flera lekkamrater inom BDSM där vi inte har något sexuellt i egentlig mening.

    För mig är det lite samma koppling som jag har mellan sex och kärlek.

    Det finns beröringspunkter men sätter man likhetstecken eller förväxlar det ena för det andra kan man få problem.

    Håller helt med om att i relationer med en mer eller mindre tydlig tillfällig eller permanent MAKTFÖRSKJUTNING så är det lättare att man fokuserar på den ena eller andras upplevelse eller njutning utan att någon känner att det är orättvist på något sätt.
  • Anonym (Kåta Stina)
    Tukt skrev 2019-08-07 15:03:22 följande:

    Där håller jag såklart med dig. Och många gånger blir dominansen mycket starkare om man lämnar det sexuella.

    Men OM man har med den, så vill jag mena att det ofta blir enklare. Både det att man lättare klarar av att läsa kvinnan, men också det att oralsexet blir grejen, det man gör, inte bara lite förspel. 

    Det gör ju att man kan hålla på längre, bygga upp saker, ge flera orgasmer. Även avslappnings-slick.


    Håller helt med om detta. Har man BDSM som en del av en relation så är man tvungen att kunna kommunicera och man man måste ha en förmåga att läsa varandras reaktioner. Plus att en relation som innefattar BDSM bygger på stor respekt och ödmjukhet inför varandra där man låter varandras olikheter växa till en symbios.
  • Anonym (Kåta Stina)
    Tukt skrev 2019-08-07 16:01:41 följande:

    Tänker att alla bordet prova på lite dominans....


    Absolut om så bara en liten helgkurs i svart tantra eller några timmars lek med tantric spaking. Skulle nog öppna ögonen hos många och också öka medvetandet och närvaron i många relationer.
  • Anonym (Kåta Stina)
    Tukt skrev 2019-08-07 16:25:19 följande:

    Jag tänker också att den som "får", nödvändigtvis inte måste vara värsta dominanta. Utan mest se en fördel med det och vilja testa.


    Absolut. Det handlar mycket om att våga testa och utmana sig själv och rätt ofta hitta dolda sidor i sig själv. Det handlar inte alls om att man behöver vara direkt avancerad utan om att våga ta kommandot i vissa situationer. Att helt enkelt inte vara så undflyende och hela tiden kompromissa.

    Inte den klassiska varianten när man pratar middag och det blir den vanliga pingisen med vad tycker du, vad är du sugen på. Är man sugen på hummer och vitt vin så våga stå för det och förvänta dig inte att partnern kan läsa tankar och bli ledsen och besviken när du sitter där med en påse från MC Donalds.
Svar på tråden Är det svårt att tillfredsställa en kvinna?