Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ett antal före detta dejter hör av sig till min flickvän

  Ons 7 aug 2019 21:01 Läst 0 gånger Totalt 220 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Saknaden) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:01 #51
  Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 12:41:04 följande:

  Det är inte bara att för detta dejter har hört av sig utan även det här som gett mig dålig magkänsla:

  - Hennes ex som det här slut med sedan 10 år är fortfarande helt vansinnig på henne. Han menar att hon var ihop med en kompis till henne samtidigt som de var tillsammans. Hon blev sedan ett par med "kompisen".

  - Hennes ex som hon säger att hon inte haft något att göra med på 3 år bad henne att dra åt helvete när hon träffade mig

  - Hon hade kontakt med mig samtidigt som hon var ihop sitt senaste ex. Jag visste inte att de var ihop. Hon gjorde slut med honom när jag kontaktade henne mer seriöst. Han hade betalat en resa som de skulle åka på denna helgen som en present från honom till henne.

  - För några veckor sedan besökte jag en bar där hon var och såg henne krama en man som hon sen pussade på munnen. Det visade sig vara en person som var intresserad av henne och som kontaktade henne medan vi var tillsammans efter barbesöket.

  - Hon har inte berättat vad det är för typ av kontakter som har hört av sig till henne sista veckorna. Är det dejter, expojkvänner, nätchatt, personer som hon har legat med...

  - Jag frågade inte om chatthistorik. Men hon var väldigt snabb att berätta att hon hade raderat chatthistoriken med de här personerna. Men hon vill inte blocka dom eller göra sig oanträffbar för dom på Messenger.


  Hon är inget att ha. En sån där opålitlig bekräftelsesökare. Hon kommer lämna dig för nån annan.
 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:17 #54

  Då är det ju precis som din magkänsla säger: Hon är motiverad att vara lojal med dig nu, men om ni får problem (och hon inte känner sig lika bekräftad) kan hon bli opålitlig. Hon är säkert uppriktigt kär i dig och VILL allt det hon säger, men det är de val vi gör när vi har lägre motivation som kan bli förödande för relationen. Jag hade gått under i din sits, av den där malande oron, det där som inte riktigt går att ta på.

 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:21 #56

  Hon har säkert varit ?störtförälskad? i föregående personer också, om du förstår vad jag menar. Du tolkar henne för snällt när du tror att hennes halvsanningar beror på att du är något extra. Om någon är det så är man väl mån om sanningen? Hon är väl bara en person som inte är så noga med sanningen helt enkelt. Hon gör det hon tror gynnar henne - därav fd killarnas ilska.

 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:24 #57

  [quote=79814997][quote-nick]Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 21:20:57 följande:[/quote-nick]

  Vad gott att någon förstår precis hur jag känner

  Jag är inte störtförälskad, men jag är rädd för att bli det av precis den anledning som du skriver.

  Nu vill hon storsatsa och trycker in mig i ett hörn där jag måste fatta ett beslut. Hade velat haft lite mer tid och bara kollat vem hon är egentligen. Få alla konstiga grejer hon säger att gå ihop. 

  Säg att du vill ta det lugnt för att du inte upplever henne som hundra procent pålitlig.

 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:46 #61
  Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 21:40:32 följande:

  Var inte en idiot! Då behöver du inte skriva. Jag visste naturligtvis inte att hon hade en kille. Det berättade hon på morgonen. Det kändes väl inte så kul kan jag säga.


  Och hon försäkrade att det var för att du var så speciell (och den andre killen dålig på något sätt) som situationen uppstod? Vi hade alla köpt den förklaringen om vi gillat nån, åtminstone jag. Men så här efteråt - räcker det inte egentligen att se på den situationen för att bedöma hennes karaktär? Hon inte bara är otrogen utan undanhåller det också. Jag tycker hon verkar vara en moraliskt bekväm person, för att uttrycka det diplomatiskt. :)
 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:51 #62

  Undanhåller det för dig, menar jag alltså, så att du inte kan välja bort otrohetssituationen. Hon är genomgående egoistisk på det där ryggradslösa sättet som jag personligen avskyr.

 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 21:59 #65

  Glad kunna glädja någon (dig), jag har precis börjat skriva i det här forumet istället för att kontakta mitt ex. Deprimerande icke-liv, men man ska väl ha såna perioder också antar jag. :) Så hon ljög om Prag-mannen?

 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Ons 7 aug 2019 23:03 #67
  Anonym (Fredde) skrev 2019-08-07 22:13:05 följande:

  Du har mycket kloka insikter och humor  

  Ajdå, det är hemskt när man inte kan släppa ett ex. Då måste man hitta ett tidsfördriv som tar mycket tid är min erfarenhet. 

  Ja du vi får se vart detta tar vägen. Ska umgås hela helgen och det blir nog helt avgörande om vi fortsätter ihop efter de "snack" vi har i helgen.

  En normal människa kan beskriva sina relationer med andra på ett tydligt sätt. Ungefär så här:

  "Det var en person som jag dejtade några gånger. Det var inget allvarligt och jag kände att jag inte var intresserad så jag avslutade det. Sen dess har vi inte haft kontakt så jag vet inte varför personen kontaktar mig"

  Min flickvän kan nästan inte beskriva några relationer med män i hennes omgivning på det sättet.   


  Tack, det var gulligt sagt. :)

  Intressant iakttagelse, den om att hon inte kan beskriva sina relationer. Har du någon aning om vad det står för? Beror det kanske på att hon på en omedveten nivå vill ha en sfär som är bara hennes, hemlig? Eller på att hon tror att du ska bli svartsjuk och begränsa henne på något sätt i kontakten med de här personerna? En tredje spekulation: Hon kanske är så ytlig/flyktig att hon tappar intresset för de här personerna helt och inte KAN beskriva deras relation? Bekräftelsepersoner tenderar att leva inkapslade i det nuvarande, och när det nuvarande inte räcker är det dags för nästa värddjur. :)
 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Tor 8 aug 2019 08:20 #74
  Anonym (Fredde) skrev 2019-08-08 07:24:24 följande:
  Haha, ja gullig det är jag det

  Du är smart du. Det är åt nummer 3 hållet. Jag har aldrig träffat på någon tidigare med hennes syn på relationer.

  Hon är helt i nuet. De flesta av hennes relationer verkar därför flyta över tid och därför kan hon inte säga vad de är.

  Till exempel kan en person just nu vara "kompis", men det är egentligen "ett ex". När hon är ihop med mig och har en kontakt med den personen så är den "en kompis" till den säger att den är intresserad då är den "ett ex som är intresserad". En före detta nätdejt kan vara "en kompis". 

  Det är ju här jag börjar landa att hon är helt i nuet. Därför var hon väl närgången med killen i baren men jätteledsen efteråt. Därför hade hon sex med mig och fick sen brutalt dåligt samvete på morgonen efter mot sin nuvarande. Därför berättade hon inte heller för mig att hon redan hade någon.

  Är det inte ett extremt skumt beteende om det skulle vara så? Jag känner att det nästan är diagnos på det. Varningsklockorna ringer jäkligt starkt i alla fall.
  Alltså, du besvarar ju dina egna frågor egentligen. Eller din egen grundfråga: Är detta någon för mig? Du skriver i ett inlägg:

  "Däremot om någon har lite flytande moral och över tid i sitt liv hittat "bra ursäkter" för att ständigt vara otrogen med sina partners så är det i alla fall ingen som jag vill satsa på oavsett hur mycket jag skulle tycka om personen."

  Och strax därefter skriver du:

  "Hon är helt i nuet. De flesta av hennes relationer verkar därför flyta över tid och därför kan hon inte säga vad de är." 

  Dock, underskatta inte kraften i att du ens hamnat med en sån här person. Låt mig förklara hur jag menar: Hennes diagnosiga sidor korrelerar väl med goda sidor som du gillar ? spontanitet, intensitet. Jag har själv ägnat en stor del av mitt kärleksliv åt att förfasa mig över människors omoral och konstiga sidor, men ändå har jag stannat kvar ? och fortsatt analysera och kritisera deras beteende.

  Sammanfattningsvis: Du vet uppenbarligen redan att hon är fel person, men kanske finns det också någon tjusning i era olikheter? Annars hade du aldrig accepterat hennes förklaring den där första gången när hon varit otrogen med dig. Redan där visade du att du inte dömer henne lika hårt som din moral kräver (egentligen). 


 • Anonym (Sakna­den)
  Återställ
  Tor 8 aug 2019 15:31 #83

  Sophie och co:  Poängen är ju att ts tjej VISST verkar kunna hjälpa att folk hör av sig ? om man ser på allt han berättat om henne. Hon är den bekräftelsesjuka typen som förmodligen vill ha flera dörrar öppna, men när han kommer på henne med det så markerar hon på ett sätt som ÄNDÅ lämnar en dörr öppen (jag är inte intresserad NU, typ). Jag hade tolkat henne precis som ts.

  Och att du, Sophie, inte ser hur den där Prag-resan (som den bedragna killen betalat) har med saken att göra, well ... Man blir en aning mörkrädd. Den tyder på riktigt risig karaktär hos ts flickvän, därför nämner han den. Vansinnigt taskigt mot den andra killen.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll