Inlägg från: Anonym (Örjan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Örjan)

    hur få ett öppet förhållande att funka när den ene inte egentligen vill?

    Anonym (Olustig) skrev 2019-08-08 19:40:46 följande:

    Ok, min partner skulle definitivt inte bli utan sex från mig, men i övrigt har du nog kanske en poäng... har faktiskt inte tänkt på det på det viset... :(  Vore intressant att höra vad andra mäns erfarenheter är här.


    Är visserligen singel så inte helt relivant men som lite lagom rundlagd man på snart 50 så har jag absolut inte några problem att hitta sexpartners. Mycket handlar om att hitta likasinnade och vårda kontakterna. För mig började det efter min skilsmässa med att bli Bull åt ett par som sedan introducerade mig i Lustkammaren. Nu förmodar jag att TS och hennes pojkvän är yngre så börjar man som yngre med en livsstil med ett öppet synsätt till sex så ser jag inget problem om man fortsätter att vårda sina sexkontakter.
  • Anonym (Örjan)
    Anonym (omvänt) skrev 2019-08-08 20:32:14 följande:

    Min sambo sa till mig förra veckan att hon önskar att vi skulle ha ett öppet förhållande. Hon sa väldigt liknande saker som du beskrev i din inledning. Vi har två barn, villa, volvo, vovve och lever mitt i småbarnslivet. Här är det jag som inte vill. Hon säger att hon är nöjd med vårt sexliv men saknar just det där med att ligga med andra män. Man kan säga att jag är just i den sits som din kille nu är i.

    Jag känner precis som din kille. Otillräcklig, värdelös och känslan av att hon inte är nöjd med vårt sexliv gör nu att jag har svårt att ha sex med henne. 

    Men om alternativet är att hon lämnar mig eller att hon är otrogen så kommer jag gå med på det. Det är väl så med kärlek och samboliv. Man kompromissar och vem är jag att förvägra henne att känna sig komplett? Detta gör att jag nu överväger att låta henne vara med andra män. Jag vet att många kan tycka jag är en mes. Men jag älskar min sambo och vill verkligen inte förlora henne. 


    Tror inte att det blir lyckligt. Förstår mekanismen bakom att tillåta för att inte förlora men jag tror att det kommer att ha ett rätt högt pris. Tror stenhårt på att mer eller mindre öppna förhållanden kan vara väldigt lyckliga men det kräver ett samtycke som kommer från hjärtat.
  • Anonym (Örjan)

    En liten fundering från min sida.

    Om TS och pojkvännen väljer att fortsätta tillsamman vilket jag givetvis hoppas så kan TS hjälpa och stötta pojkvännen genom att gå med i Lustkammaren och kanske gå som ett par till några swingersklubbar för att ge pojkvännen bra förutsättningar att lätt hitta sexkontakter plus att det är socialt trevligt och givande på klubbar och högt till tak när man pratar sex och relationer. Alltid trevligt att träffa sexuellt frisinade och avdramatisera sex, kärlek och relationer.

Svar på tråden hur få ett öppet förhållande att funka när den ene inte egentligen vill?