• Bettan84

    BIM september 2019

    AnnaAgaton skrev 2019-09-03 20:55:26 följande:

    Det tog 7 månader för oss att få vår dotter så jag vet exakt din känsla.. men håll humöret uppe glöm inte att leva oxå man bli knäpp om man tänker för mkt!! Hejja hejja det kommer ska du se!!


    Tack, ja lite så är det faktiskt :). Tack för att du tog dig tiden att svara
  • Bettan84
    mimiii skrev 2019-09-04 16:09:17 följande:

    Nu har även min mens kommit :( Nästa BIM blir 1/10, så jag kommer inte att vara lika aktiv i tråden från och med nu. Hoppas att vi kan fortsätta uppdatera listan tillsammans <3


    Ahh vad surt ! Nya tag nästa månad . Kram på dig <3
  • Bettan84
    Förstabarnet123 skrev 2019-09-06 15:14:55 följande:

    Oups, jag råkade köpa ett testa tidigt test precis..

    Men borde vänta till söndag iaf (äl+10) Eller till minst imorrn :D


    Haha väääääntaaaaaa istället . Lätt att säga haha

    Den här gången ska jag försöka vänta tills BIM (en vecka kvar !!!!!)

    Har du några känningar ?

    Jag känner knappt nånting den här gången jämfört med förra då jag fick molvärk direkt efter ÄL fram till mens . Illamående och hela kittet . Trodde verkligen att det hade tagit sig .

    (Jag är på ÄL + 5 bara )
  • Bettan84
    Förstabarnet123 skrev 2019-09-06 18:21:00 följande:

    Jo den logiska sidan av mig säger vänta till BIM/efter BIM. Men det brukar jag alltid göra, så ville göra nått annat denna cykel haha!

    Har sjukdomskänsla i kroppen utan att bli sjuk. Idag har det börjat spänna och nypas där nere i livmodertraktern.

    Jag har dock också haft rejäla symtom en annan gång (varm, trött, illamående, stark molvärk) utan att ha varit gravid, så tar mina symtom med en nypa salt. Hoppas inte alltför mycket nu. Mest kul att testa utifall att....haha.


    Då tycker jag du gör helt rätt i. Det är ju så spännande trots allt !

    Håller tummar och tår att det får hela vägen !!!

    Det är så svårt det här med symptom .

    Jag är så inställd på att det inte tagit sig fen här gången heller ..det känns som att jag släppt tanken lite jämfört med förra gången .
  • Bettan84
    Sofiiakarin skrev 2019-09-06 13:13:18 följande:

    Hej hej allihopa! Vi tänker pausa bebisverkstan! Det är jag som tagit det beslutet då jag vill byta jobb. Har känt detta ett tag och innerst inne har jag nog känt att jag vill vänta men ändå velat ha ett till barn. Men nu måste jag lyssna på vad jag vill. Mannen blev först besviken men förstår precis vad jag menar. Jag vill ha ett annat jobb och sen när jag får det så vill jag börja försöka igen! Det känns mer o mer rätt detta beslut. Vi kommer skydda oss mer kondom igen. Vi är unga och behöver inte stressa :) har en liten kille som vi nu kommer lägga all fokus på. Lite sorgligt är det i hjärtat. Men! Det är för det bästa djust nu. ALL LYCKA TILL ER! HOPPAS INTE VI SES I EN ANNAN TRÅD NU UTAN ALLA NI FANTASTISKA KOMMER PLUSSA NU FRAMÖVER! <3


    Det är ett klokt beslut tycker jag. Ni är unga och redan har 1 åring , så prioritera ditt jobb så kan ni sen i lugn och ro påbörja bebisverkstan . Det känns som att jobbet har varit en stor stressfaktor för er .

    LYCKA TILL ! KRAM
  • Bettan84
    hundenhubbe skrev 2019-09-07 22:53:32 följande:

    Ägglossning idag och vi fick till det i förrgår och idag :) så vi har gjort de vi kan iaf! Nu är det bara 2 olidliga veckor till den 21.... Har ändå en känsla av att så tur har vi inte att få plus direkt efter ett missfall, har fått de förut så får de nog inte igen....men hoppas! Har 4 predictor early test redo hemma :)


    Håller tummarna för er den här gången <3
  • Bettan84
    Lillen 84 skrev 2019-09-09 17:30:47 följande:

    Samma här. Dock e magen paj som den brukar vara innan mens. 5 dagat till bim


    Nu får vi hålla tummarna bara ..... När tänker du testa ?

    Jag vill gärna vänta till Bim fast samtidigt vill jag testa nån dag innan med CB early ... fast jag vet inte ... man vill inte vara besviken ....
  • Bettan84
    Laloppan skrev 2019-09-09 18:52:53 följande:

    Är i precis samma sists. Bim på torsdag. Funderar ibland på att bara ta ett test innan, samtidgt känns det så onödigt. Hoppas och tror ändå jag lyckas hålla mig till bim. Men så jäkla svårt att försöka avstyra tankarna när man oreflekterat börjar analysera "tecken" och egentligen bara vill ha svart på vitt om man är gravid eller inte.

    Känns ändå som att jag hade blivit mer besviken på ett negativt resultat än på mensen.


    Exakt så det känns .... då tycker jag att vi försöker hålla oss till Bim - ok ? =D

    Jag kan bara hålla med om att man blir mer besviken på ett neg test än själva mensen ... rent psykiskt är det mer påfrestande
Svar på tråden BIM september 2019