• Norr82

    Alla backar undan

    Anonym (Ledsen) skrev 2019-08-16 21:32:36 följande:

    Skulle verkligen behöva lite pepp och få skriva av mig. Jag är tjej, 19 år, bor kvar i samma lilla stad jag är uppväxt i. 

    På senaste tiden har jag känt mig som den ensammaste människan på jorden. Jag har alltid haft få nära vänner och många bekanta, men på senaste tiden har folk börjat dra sig undan.

    Alla mina närmaste vänner är personer jag känt sen jag var liten och dessa personer har varit min enda trygga punkt i livet.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-08-16 21:40

    Råkade visst posta, iallafall- På senaste har jag känt mig extremt övergiven. Det började med att min allra allra bästa vän slutade prata med mig för att hon tydligen "störde sig på mig". Det har tagit väldigt hårt på mig. Jag har 3 personer till jag anser vara mina absoluta bästisar. Den första har tagit avstånd och bor hos sin flickvän långt härifrån och kommer aldrig hem för att träffa mig.

    Den andra har jag tjatat på i 2 veckor att jag vill träffa men hon kommer bara med ursäkter, trots att hon har massor av tid att hänga med sina "coolare" killkompisar hela tiden. Den tredje hänger mest med sin pojkvän och vill sällan hitta på saker.

    Jag har 2 killkompisar som jag kan höra av mig till om jag vill hitta på något och de hör av sig till mig med ibland men för det mesta sitter jag hemma och är deprimerad och funderar på vad fan det är för fel på mig. Varför jag har så svårt att skaffa kompisar och varför de inte vill stanna hos mig. Känner att jag saknar personlighet och inte förtjänar bekräftelse och uppskattning. Jag är redan väldigt osäker på mig själv och min ADD gör små problem till världens undergång. På senaste känner jag faktiskt att jag inte vet om jag orkar leva med mig själv längre. Vet inte vad jag ska göra för jag vet inte vad jag gör för fel.


    Din näst sista mening ska du få bort ur huvudet bruden, nu är inte jag så himla bra på ge råd, är och har alltid varit lite introvert och cynisk av mig, så vänner kan jag räkna med en hand.

    Hursomhelst, folk kan ha en tendens att växa ifrån varandra, så nu ser det ut som att du närmat dig ett vägskäl, väljer du att sitta i rummet, skaffa en dator och lär dig spela spel online, en gamerbrud är alltid uppskattad, men glöm inte att röra på dig utomhus.

    Eller så kollar du upp vad du vill uppnå i livet och börjar sätta fokus på det så kommer vänner att träda in i livet förr än du anar, tänk på att om du snöar in på negativa känslor så kommer du utstråla det också, nu har du bara din lågpunkt, när du riktar in dig på vad du vill ha så kommer det bli bättre på alla plan över tid.
Svar på tråden Alla backar undan